Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Меблі зі штучного ротангу для саду

З давніх часів, українці використовували власноруч плетені кошики в своїх господарствах, і навіть зараз – вони аж ніяк не втратили свою популярність.

Більше того, плетені вироби на даний момент – дуже популярні, за їх допомогою створюють високоякісні меблі – дивани, крісла, садові меблі, стільці та столи, але, на заміну вербовій лозі прийшов більш сучасний та досконалий матеріал – ротанг, який надає готовим виробам неперевершених якостей.

Меблі з натурального або синтетичного ротангу – ідеальне рішення для вітальні, балкону, кімнат та навіть – саду, де можна облаштувати зону відпочинку на відкритому повітрі. Окрім своїх гарних властивостей по міцності, меблі з ротангу – стильні та вишукані, і можуть використовуватись на протязі багатьох років.

Садові меблі зі штучного ротангу

Індонезія – перша країна, яка почала виробництво різноманітних меблів зі штучного ротангу, які практично відразу стали такими популярними у всьому світі. Сучасні технології виробництва, дизайнерський підхід, дозволили отримати найкращі вироби з ротангу та використовувати цей матеріал при створенні сучасних та популярних меблів.

Садові плетені меблі від компанії-виробника https://rattwood.com/shop/rotangovi-mebli/, дозволить створити комфортну та затишну атмосферу в будь-якій частині будинку. Штучний ротанг зі синтетичного поліетилену та каучуку, виробляється методом екструзії, в результаті чого можна отримати однорідну стрічку або прутки необхідного кольору та довжини. Серед переваг синтетичного ротангу:

  • висока стійкість проти атмосферного впливу (ультрафіолетового випромінювання, дощу, снігу, морозів);
  • зберігання свого кольору на протязі тривалого часу без ознак вигорання на сонці;
  • невелика вага та стійкість о деформації каркаса;
  • невибагливість в догляді та зберіганні.

Використання меблів зі штучного ротангу

Кожен виріб зі штучного ротангу – дизайнерський шедевр, який може стати справжньою окрасою вашого заміського будинку, готельного номеру, павільйону або майданчику літнього кафе на вулиці. Особливості матеріалу, який застосовується при виробництві меблів, дозволяють отримати красиві та особливо міцні вироби, які будуть слугувати на протязі багатьох років без зміни своїх властивостей та характеристик. В каталозі від компанії, кожен зможе обрати свій варіант меблів зі штучного ротангу і створити неймовірно теплу атмосферу затишку та комфорту.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи