Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мавпування буває корисним: влада задумалась, чи треба переходити на літній час

Категорія:

Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець сказав, що його відомство аналізує ситуацію щодо доцільності переходу на зимовий чи літній час. До цього підштовхнула Росія, уряд якої вирішив після повернення на літній час у березні відмовитися від практики сезонного переведення годинникових стрілок.
Серед основних аргументів на користь відмови від зміни часу – шкода здоров’ю, яку завдають людському організму такі зміни.

Професор Григорій Косинський з Інституту екології та медицини в ефірі програми "Ранок з Бі-Бі-Сі" сказав, що переведення годинників є стресом для організму, оскільки людина живе в ритмах природи, і якщо штучно їх порушувати, то виникають проблеми саме зі здоров’ям.

"Ми є часткою природи, і природа живе в ритмах, а ці ритми задає не природа, їх задає світ. Це сонце, земля, день, ніч. І ми живемо, як і всі абсолютно живі істоти на землі, у цьому ритмі. І тому, коли ми штучно порушуємо ритми, ми штучно викликаємо у людини проблеми. Причому серйозні проблеми, пов’язані саме із здоров’ям", - сказав професор.

На думку пана Косинського, немає особливої різниці, чи жити за так званим зимовим, чи літнім часом – головне, щоби він був постійним, бо людський організм до нього звикає.

"Якщо кожні півроку людині міняємо годинник – це наголовніша проблема", - вважає медик. При цьому, як розповів пан Косинський, переведення годинників, на його думку, однаково шкодить і "совам", і "жайворонкам".


В тему:

Підстави оновлення Арійського календаря

Не бійтеся п’ятниці 13-го

Перехід 21—22 березня: Арійський Новий рік (Нова Паска)

Святкуємо арійський Новий рік з Ісусом Хрестом

Таємна вечеря чи арійський Новий рік?

Великий піст: час оновлення (початки практичного хрестиянства)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи