Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Масонська Богиня

Девіз масонів: Хто допоможе сину вдови?

Слався, Мати Арія!

Американські дослідники, волонтери, журналісти, письменники- всі кинулись в пошуки доказів всякого значення будь-якого запитання чи незрозумілості. Надалі все піддають на розгляд народу. Звичайно, що мають підозри про зв'язок з неземними істотами. В даному фільмі піддали розгляду геометричний план побудови своєї столиці Вашингтон. Громадяни міста досліджують знамениті монументи і споруди. А все тому, що фондатор столиці Джордж Вашингтон був масоном. І ось журналіст дослідник (прізвища не знаю), колега письменника Алана Батлера (книга “Містерія Луни”) зустрівся з сучасником-масоном, щоби почути про значення символів.

-“Цікаво помітити, що всі знамениті архітектори, які працювали в проектування, малюванні і архітектури міста, починаючи з Пєрло Фан чи архітектора організатора Капітолії, всі є масонами. Тому є логічним, що знаходимо масонські символи у всіх важливих монументах міста. Хоч не треба думати, що це працювала якась група з якоюсь ціллю, як це каже дехто, як теоретичний мотив, що це якась змова”.

-“ Так ти кажеш, що не було якоїсь особливої цілі і вони об'єднались і зробили щось хороше.

Існує думка, що все, що походить від масонерії має щось задумане, що їхні ідеї і їх проекти про щось кажуть. І ти хочеш сказати, що нічого поганого немає.”

- “Саме так”.

-“ Хотів би говорити про пошуки, проведені з Аланом Батлер. Він з великим задоволенням зміг показати , що батьки-засновники вживали спеціальні розміри, міра - ярд мегалітичний. Він знайшов ці докази розмірів по всьому місту. З його думки, ця міра вживалася мільйони років тому. Тому запитання таке: Чи існує таємна система у вимірюваннях, що були внесені в розміри міста впізнання його як масонського.”

-”Числа є основою в масонській мові. Також, по факту, є основними для природнього порядку системи всесвіту. Не є якимсь співпаданням, що навіть і Біблія являється книгою чисел. Хоч більш важливим є те, відносно мене, що в цьому місті присутня Геометрія.

Має основну роль в плануванні Вашингтону і показує себе як Геометрія. Вона є жіночою.”

-“Жіноча?”

-“ Цей концепт є жіночий. В масонерії говориться про концепцію цілісності або вищого розуму. Також Ґранде архітектор чи Ґранде геометрист народжуються з букви Ґ як символ.”

-“ Поміж циркулем і кутником. Згоден”.

-“Саме так”.

“Циркуль і кутник є інструментами для вимірювання і є символами набільш знайомими в масонерії. Кажуть, що кутник є символом цілісності і його можливе англійське походження- чесний кутник.

Циркуль являє початковий рух людини в сторону учасника масонерії.

Буква Ґ в центрі є прив'язана до Геометрії, жіночої концепції. Можливо також , що прив'язана до значення Жіноча, Свята, Сакра.”

-“Масони є прихильниками культу Богині?”

-“Для масонів це відкрити шановане шось, сказати дещо шановане іншим, для масонів все значення разом- це індивідуалізм, рівновага, гармонія між жіночим і чоловічим. Саме це є цінностями.”

-“Деякі вчені кажуть, що жіноче здається є підкресленим посередництвом символів як Вашингтон в собі.”

-“Ліберта-Воля є жіноча концепція. Це місто присвячене Жінці. Свобода вказана як Жінка.

Місто має представлення як жіноче так і чоловіче, якими і є символи у місті. Тому що символи є захованими таємницями в архітектурі міста Вашингтону мають свою ідею. Тому що існує і чоловіче і жіноче.”

-“Зараз здається я зрозумів. Після всього, що я бачив до сьогодні в місті, можу сказати, що ці масони, в загальному, не відтворювали тільки жіноче. Адже існує дуалізм як чоловік і жінка, як небо і земля, пасивне і активне, світло і пітьма - буде врівноваженим. ”

“ Америка є багато більше ніж земля, багато більше ніж країна, багато більше ніж народ. Це є ідеал. Цей ідеал є Ліберта-Воля для всіх.”

Дзвінок Алана Батлера.

-” Я взяв ці розміри, я відкрив щось хвилююче. Найшов інші докази вживання мегалітичного ярду у Вашингтоні. Також знайшов незвичайний зв'язок зі спорудою, що побудована більше 3 тисячі років тому.”

-“Де?”

-“ В Пентагоні”.

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Так ось кажуть, що все твориться з вимірів і чисел.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Так ось кажуть, що все твориться з вимірів і чисел.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

А чому би ні? Якщо в нашому світі все являється формами, то для того, щоб з ними працювати треба оперувати числами і вимірами. Головне не захопитись і не почати бачити всі форми окремо, як існуючі самі по собі. Тому що насправді всі форми є тільки сторонами однієї великої єдиної форми, тієї самої, яка є Абсолютом (так само як хвилі, які би різні вони не були, але є тільки певними локалізованими точками моря, а не існують самі по собі).

Зоріна Небокрай каже:
Так ось кажуть, що все твориться з вимірів і чисел.
Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Доброславе, за відгук.
До речі, латинська буква G /джі/ читається як наша Жі. Геометрія читається як Джеометрія. А слово Жінка, починається з Ж. Тому все співпадає.))))

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

А куди ж в геометрії без жіночого начала :) Геометрія працює з формами, а форми це атрибут матеріального (проявленого) світу, який по своїй суті теж має жіноче начало, оскільки є не активним, а пасивним. Є тим з чого творять, або й можна назвати його і самим творінням. А первинним є активне чоловіче начало, яке творить. Тому й кажуть, що жінка походить від чоловіка :), і тому Творець є чоловіком, а не жінкою :))) ні, ні, не подумайте що я за патріархат, дискримінацію і таке інше ))))

А якщо серйозно, то чим більше все будемо ділити на чоловіче і жіноче, і ще на всяке там, тим дальше будемо від Істини. Тому краще не тратити сили на те, що існує тільки в нашій уяві.

Зоріна Небокрай каже:
Дякую, Доброславе, за відгук.
До речі, латинська буква G /джі/ читається як наша Жі. Геометрія читається як Джеометрія. А слово Жінка, починається з Ж. Тому все співпадає.))))