Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Маруся Звіробій: «Наша влада - це дзеркало суспільства»

Спецтема:

Зараз маємо владу, яку заслуговуємо на всі 100%. Коли в головах суспільства щось таки зміниться, то маса бунтом вже не лише зніме владу, що її запитам не відповідає, маса ще й не голосуватиме за таких, а в разі фальсифікацій - перестріляє їх к бісу.

Люстрація - що це було? Через два роки після Майдану ми спостерігаємо дивовижний результат. У керівництві правоохоронних органів залишилися ті ж громадяни, які цей самий Майдан всіляко придушували. А до цього протягом багатьох років старанно заробляли свої корупційні мільйони, фальсифікуючи кримінальні справи, або, навпаки, закриваючи їх, беручи участь у тортурах, вбивствах та іншому. Ці люди збереглися скрізь - у міліції, в СБУ, в прокуратурі. Багато хто з них «пройшли через АТО» і цим ніби як «спокутували свою провину». Хоча, насправді, вони так само продовжують фальсифікувати й кришувати, а скоро почнуть і вбивати. І буде нова Врадіївка і так далі.

 Маруся Звіробій, Командир добровольчого батальйону «Марусині Ведмеді» у складі 79-ї бригади ВДВ ЗСУ:

 - Отже, чому відбулося подібне? Що неправильно зробило післямайданне суспільство?

 - Наша влада - це дзеркало суспільства. Неприємно, правда ж? Бо ж тоді всі слова, якими ви називаєте владу, сміливо розвертайте у свій бік. Пройшли вибори, більшість проголосували за кандидата, який стояв в основі створення «януковської» диктатури - це чия провина? Уявімо, що він сфальсифікував вибори і став незаконно на посаду, то чому ж проковтнули? Це чия провина? В кабінеті якого-небудь міністра сидить якась тварюка, яка нещодавно отримала, наприклад, від Парасюка з ноги по голові, замість того, щоб звернути увагу на статки «постраждалого» та прийти всім народом до його кабінету й змусити подати у відставку. Але ж народу цікавіше обговорити те, чи мав Парасюк бити його ззаду, чи все ж таки по-джентельменськи було б спереду. Тож, цей тип лишається на посаді і це чия провина?

Ми такі толерантні, стурбовані і вкрай незадоволені, що Європі до нас ще далеко братися. І ми, очевидно, зараз маємо владу, яку заслуговуємо на всі 100%. Коли в головах суспільства щось таки зміниться, то маса бунтом вже не лише зніме владу, що її запитам не відповідає, маса ще й не голосуватиме за таких, а в разі фальсифікацій - перестріляє їх к бісу.

 - Чи припустимий варіант «спокутування гріхів» через участь в АТО?

 - Спокутувати гріхи винні у розстрілі майданівців мають лише в тюрмі КРАПКА!

 Який варіант люстрації Ви б запропонували?

 - Люстрація повинна не допустити старі кадри знову в провладні місця. Та через незрозумілий і непрозорий механізм люстрування зараз у кріслах мерів сидять просто очевидні регіонали, які колишніми не бувають.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Трiвiальна думка. Будь яка влада - вiдбиток та люстро будь якого суспiльства.

Хай Буде!

Коментарі

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Трiвiальна думка. Будь яка влада - вiдбиток та люстро будь якого суспiльства.

Хай Буде!