Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Марк Цукерберг виправдовується і все валить на ФБР

Категорія:

Спецтема:

Цього тижня Марк Цукерберг раптом заявив, що у 2020 році він блокував поширення інформації про Гантера Байдена не сам, а фактично під впливом ФБР. А що сталося, що Марек раптом почав робити такі заяви?

Нагадаю, що це була за історія. Гантер Байден здав у майстерню свій ноутбук на ремонт і просто забув про нього. По закінченні відповідного терміну, якщо господар не забирає свою техніку, вона стає власністю майстерні. Коли власник майстерні заліз у зміст ноутбука, то він був шокований. Там були фото і відеозаписи розваг Гантера з повіями, архів його листування як з діловими партнерами, так і з деякими мутними типами, там була купа інформації про його корупційні операції, в які схоже був втягнутий і сам Джо. Самого Джо там нібито нема, але у Гантера регулярно зустрічаються натяки на те, що він може вирішити деякі ситуації за допомогою «крутого хлопця», і недвозначно натякає на посаду свого татуся.

Власник майстерні повідомив ФБР про цей ноутбук і його зміст. Але у ФБР інтересу не було. Тоді власник скопіював зміст ноутбука і передав його Руді Джуліані. Потім сам Джуліані намагався зацікавити ФБР цим ноутбуком, але там вперто не хотіли його перевіряти.

Коли у 2020 році New York Post почав публікувати статті про ноутбук Гантера Байдена, про незрозумілі грошові надходження, про його підозрілі схеми – то Twitter взагалі заблокував поширення цих матеріалів, а Facebook хоч і не заблокував повністю, проте наклав обмеження і скоротив поширення до мінімального. Через що американці напередодні виборів не узнали, що відбувається в родині кандидата в Президенти.

Коли я написав про це у жовтні 2020 року, то мені у фейсбуці кілька молодих (і не дуже) лібералів почали писати, що це все вигадки й такого просто не може бути.

Минув понад рік, і ЗМІ стали визнавати, що вся ця історія – чиста правда. Виявилося, що за останні роки Гантер Байден забув у майстернях принаймні три ноутбуки – з доволі пікантною інформацією. Зараз вже відкрито кілька карних справ по тих матеріалах, що містилися в ноутбуках Гантера.

І от Марк Цукерберг вирішив себе захистити, що він блокував правдиву інформацію, а це вплинуло на результати виборів. Адже, якби американці на той момент узнали про темні справи Гантера, то за Джо проголосувало б ще менше людей.

Тож Марек тепер заявляє, що незадовго до цієї історії до керівників фейсбуку прийшли люди із ФБР і попередили, що буде атака на вибори з боку російської пропаганди. І щоб у фейсбуці були готові до того, що буде йти інформація про Гантера Байдена. А буквально за кілька днів після цього з’явилася стаття у New York Post. Тому фейсбук одразу почав блокувати поширення цієї інформації.

Тобто Марек чудово розуміє, що рано чи пізно доведеться відповідати за те, що порушив свободу слова, заблокувавши правдиву чутливу інформацію. Тому валить все на ФБР, мовляв, ми зробили це під впливом цієї контори.

Цікаво, що цього тижня колишній співробітник ФБР заявив, що керівництво ФБР у 2020 році заборонило своїм співробітникам вивчати ноутбук Гантера Байдена до виборів.

Дуже цікаво. У 2016 році під час виборів ФБР старанно розбирає фейки про Трампа, знаючи, що це фейки. А потім саме ФБР проштовхує так зване досьє Кристофера Стіла, достеменно знаючи, що це досьє – фальшивка.

А у 2020 році ФБР забороняє досліджувати не теку з вигадками, а цілком реальний ноутбук з великою кількістю інформації.

Та сама ситуація і з обшуком у Трампа, де нібито шукали секретні документи.

Коли звинувачували Гіларі Клінтон у тому самому – тобто «у неналежному поводженні з секретними документами», то її просто присоромили. А от Трампу влаштували демонстративний обшук з конфіскацією всіх документів, зокрема й тих, які потрапляють під юридичний захист, і які ФБР не мало права конфісковувати за жодних ордерів. Тобто ясно, що вони намагаються знайти хоч щось, аби його можна було повісити на Трампа.

До речі, Барак Обама після закінчення президентської каденції також вивіз з собою купу документів. І він їх все ще розбирає, поступово передаючи в державний архів. Проте до Обами чомусь агенти ФБР не вламувалися.

Таке відверте порушення принципів агентами ФБР викликало зворотну реакцію. І з засудженням нальоту виступили навіть ті члени республіканської партії, які виступають проти Трампа. Чимало незалежних юристів продемонстрували купу порушень, допущених агентами ФБР.

Цікаво, що за поточними тенденціями республіканці можуть узяти більшість і в Палаті Представників, і в Сенаті. І тоді можна очікувати, що почнеться «розбір польотів» і за події 2016, і за події 2020 років. І само собою за свіжі події 2022 року.

Тому Марек вже зараз намагається показати, що він тут ні до чого, і валить все на ФБР.

 

Наші інтереси: 

«Чує кіт, чиє сало з’їв…»
© Народна мудрість

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Не треба робити з Трампа ікону. Інформацію про документи (де лежать, як дістати, коли приходити) надав його зять Кушнер. Це дещо про нього
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D1%88%D0%BD%D0%B5%D1%80,_%D0%94%D0%B6%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B4
Трамп не виконав завдання фарисеїв. На виборах вони виставлять іншу кандидатуру.

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так, до виборів різних республіканців має об’єднати їхня спрага до чесності, правди і справедливости.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікаво, а під чиїм тиском Марек заблокував Трампа? Про це також доведеться розповісти.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Не треба робити з Трампа ікону. Інформацію про документи (де лежать, як дістати, коли приходити) надав його зять Кушнер. Це дещо про нього
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D1%88%D0%BD%D0%B5%D1%80,_%D0%94%D0%B6%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B4
Трамп не виконав завдання фарисеїв. На виборах вони виставлять іншу кандидатуру.