Зображення користувача Майя Українська.
Майя Українська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Любіть Україну всім серцем своїм...

Жовто-блакитний прапор... Підказали: " Политий кров"ю - стає червоно-чорним"

Червоно-чорний - Любов до своєї Богом даної Землі Української. Корисливі ідіоти розбудили бджолиний рій - рід український.

Аренда чи узаконення беззаконня? За добро - добром, а за зло - по справедливості. Українці знають і пам"ятають ціну і вартість рідної землі. Хтось продав совість, душу, оточив себе рабами, продаючи і купуючи тепер їх совість, душу чи то за гречку, чи то за "бабло". Але терпець приходить і до раба. ( Може здатися, що мало його оцінили, або просто розправляє занімілі плечі і коліна, бо вже набридла брехня і "болить" зігнута спина і натруджені коліна.) Земля, полита сльозами, кров"ю, оспівана піснями поколінь - Свята. Богом дана українцям.

Продажний агресивний сусід з його "п"ятою колоною", досить жирувати на чужій праці! Геть руки від працьовитих людей! Досить паплюжити Землю, осяяну Сонцем, оспівану солов"ями-соловейками, пісні яких залунали в українських серцях щирих, вишиванках, рушниках, килимах, вишитих всіма кольорами веселки-райдуги.

Чим вище комунальні тарифи, газ, чим вище інфляція (змагання між цим і мінімалкою), тим вищі прибутки, нахабність, жадібність князьків." Так, хто агресор? Чому  так рідко і низько (фальшиво) звучить: "Дякую."? Ви самі відчули вже, як вас принижували, забирали, притісняли, "віджимали" прибутки ті, хто вами керує і наставляє формувати рабів (що: "Плигай, Грицько, на дно - тут неглибоко, по саму шию буде"?)

Ринок землі. Хто торгує землею? зрадник  лише. Совістю і душею - іуда. Сказано вірно: торгувати землею - гріх, продавати її - злочин. Відповідальний Господар - це головне! А зайда навіщо? Виснажувати?  Так, хто Ви? Господарі чи зайди? Чи гадаєте, отруєне пестицидами, гербіцидами Вас обходить?! Що врятує власна садиба, скважина чи басейн, ставок? А, може,  Ваші діти дихають повітрям іншим? Схаменіться! Любіть рідну Землю Українську, Богом дану українцям. А, може, вона чужа для вас?

Наші інтереси: 

За добро - добром, а за зло - по справедливості. Українці знають і пам"ятають ціну і вартість рідної землі

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи