Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лукашенко готовий підтримати Путіна в ескалації на Донбасі

Про готовність підтримати Росію в ескалації ситуації на українському Донбасі заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Як повідомляє білоруський ТГ-канал новин Белта, Лукашенко зробив заяву про те, що країни Європи вигадали ситуацію про можливий напад Російської Федерації на територію України. Також Лукашенко захотів отримати відповідні докази від цих країн.

"Поэтому начинаются активные телодвижения вокруг Российской Федерации под прикрытием того, что она «собирается напасть на Украину». У меня таких сведений о планируемом нападении России на Украину нет."

Також, лідер Білорусі заявив про твердий намір підтримати Росію під час її агресивних дій на українському Донбасі:

"Они прекрасно понимают: если они опять развяжут войнушку в Донбассе или где-то на границе с Россией, Беларусь в стороне не останется. И ясно, на чьей стороне будет Беларусь. Они это понимают, поэтому начали усиливать свою северную, белорусско-украинскую границу. Хотя к этому никаких фактов, причин сегодня нет. Там абсолютная тишина и даже спокойнее, чем было раньше."

Наразі, контроль за режимом державного кордону України здійснюється збільшеними прикордонними нарядами. Одночасно із цим, відбувається нарощування сил та засобів на можливих напрямках спроб прориву груп незаконних мігрантів.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи