Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Локдаун в Україні: до чого готуватися працівникам офісів

Українький уряд офіційно повідомив про те, що в країну прийшла третя хвиля коронавірусу - наразі кожного дня з'являється 8-10 тисяч нових зворих, а це дуже небезпечні показники.

Як зазначив голова уряду Денис Шмигаль, робиться все необхідне для того, щоб не переводити країну до режима локдауну, але він здається неминучим - вже чотири региона потрапили до "красної" карантинної зони. За словами міністра охорони здоров'я України Максима Степанова, коли їхня кількість досягне триндцяти, буде підійматися питання про введення локдауну по всій країні. Тож, як і в першу та другу хвилі, багатьом українцям доведеться працювати вдома. Практика показує, що найкраще облаштувати для цього окреме робоче місце.

Коли купувати комп'ютерний стіл та інші меблі

Найкраще це робити до того, як настане ажиотажний попит на домашні офіси, тобто краще не чекати на рішення уряду щодо введеня локдауну, а потурбуватися про себе заздалегідь. Зараз це зробити зовсім не складно, оскільки компанія FlashNika пропонує найкращі для облаштування робочого місця комп'ютерні столи: https://flash-nika-mebel.ua/uk/furniture/komputernie_stoli.

Так, найкраще для цього підійдуть моделі з нової линейки LEGA, оскільки вони комбінуються з полицямі, які можна використовувати для робочої документації тощо. Це, можна сказати, одразу офіс в мініатюрі, тобто докупити для нього доведеться лише офісне крісло, а це дає додаткову економію.

комп'ютерні столи

Також непоганим варінтом є серія Флеш, яка пропонує дуже компактні моделі, що підійдуть для невеликої квартири - це буде повністю облаштований робочий простір, який водночас не займатиме надто багато місця. Якщо потрібно більше полиць, то можна вибрати модель, яка ставиться у кут. Крім того, "Флашніка" пропонує придивитися до комп'ютерних столів "Мокос", це практично класика, але дуже сучасна.

Якщо покупець розраховує на значну економію, що в умовах пандемії цілком природно, йому слід звернути увагу на меблі у роздилі "Роспродаж", які мають високу якість та доступну ціну. Там можна знайти готові нові меблі, моделі, які були популярні у колишньому сезоні, або, навпаки, найбільш популярні, на які компанія також пропонує суттєві знижки.

Таким чином, придбавши свій основний "робочий інструмент", тобто комп'ютерний стіл, офісний працівник може вважати, що він готовий до будь-яких хвиль коронавірусу та ще декількох локдаунів. Ща дарує йому відчуття безпеки та захисту.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи