Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Логіка раціонального

Категорія:

Пропагандистська компанія “Українці – фашисти” зіткнулася з тотальним суспільним спокоєм. У Тернополі навіть назвали вулицю на честь воїнів Дивізії СС Галичина. Шоковані українофоби нервують.

Днями у тиху пору надвечір’я увімкнув канал 1+1. Там якійсь смішний товстун розповідав, ну звичайно ж, про фашизм українців. Які вони, українці, погані, - назвали у Тернополі вулицю на честь Дивізії СС Галичина.

Звиваючись і кумедно пестячи пухкі пальці, товстун намагався аргументувати свою вкрай невиважену позицію апеляцією до класичного маніхейства. Мовляв, Дивізія СС Галичина, як уособлення всесвітнього зла, - це дуже погано. А Червона армія, як уособлення всесвітнього добра, - це дуже добре. При цьому лукавий маніхей примружував блискучі мішечки під дрібними оченятами і мало не муркотів. Спокушений сметаною.

Спроба називати українців фашистами є особистою проблемою авторів згаданого проекту. Виправдовуватися, в усякому разі, з очевидних причин ніхто не буде.

Українці не потребують стороннього втручання у власну історію.

Єдине, що можна пообіцяти смішному товстуну та подібним – правда про організаторів Голодомору обов’язково буде оприлюднена. В усіх подробицях. Із справжніми прізвищами, а не партійними псевдонімами. Адже усі ми за правду, чи не так?

Ті, хто заперечує право українців на вшанування власної історії, викликають підозру за самим фактом своєї публічної діяльності. На якій підставі їм дозволено розпалювати міжнаціональну ворожнечу? На підставі психічної антислов’янської українофобії? Дивно. Це протирічить стратегічному курсу Президента, Уряду та Верховної Ради на суспільну злагоду.

Народний Оглядач вбачає у рішенні Тернопільської міської ради за №4/8/136 щодо надання вулиці Довгій ім’я Воїнів Дивізії Галичина приклад належного вшанування вітчизняної історії та національно-патріотичного виховання молоді.

Топоніміка України має відповідати здоровому глузду, а не шкідливим капризуванням буржуазних антиукраїнських екстремістів.

Очищення призводить до чистоти.


----------------------------------------------------

В тему:

Казка про ворогів народу

За НАШУ країну!

Обмірювання черепів

Ритуальний антимоскалізм
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи