Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лобістів із Росії більше не пустять до будівлі Європарламенту

Категорія:

Президентка Європарламенту Роберта Метсола звинуватила представників компаній з РФ у поширенні пропаганди, а також у хибних і токсичних розповідях щодо військового вторгнення РФ в Україну.

22060301.jpg

Європейський парламент. Фото: Shutterstock

Представникам російських компаній наразі заборонено відвідувати приміщення Європейського парламенту. Таке рішення ухвалено з метою не допустити поширення пропаганди та наративів Кремля щодо вторгнення Росії в Україну. Про це написала президентка Європарламенту Роберта Метсола у Twitter.

25 травня радник голови офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що в ЄС пропонували Україні відмовитись від частини своїх територій в обмін на припинення вогню. Європейські партнери хочуть відновити бізнес-відносини з Росією, а Україні нав'язати нові "Мінські угоди". Він також додав, що в Європі активізувалися проросійські лобісти.

Раніше Подоляк казав, що Росія остаточно набридла всьому світу, погрози Москви більше нікого не цікавлять.

Наші інтереси: 

Нарешті у деяких європейських чиновників відкриваються очі на те, як підступно діє ерефія, що гібридна війна цієї держави-монстра триває на теренах Європи, що своїми звичними методами підкупу, брехні та шантажу ерефія веде в Європі інформаційну війну. Україні потрібно діяти рішуче і говорити європейським партнерам прямо, не заглядаючи їм в рот і не виконуючи їхні вказівки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи