Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лікування наркотичної залежності в реабілітаційному центрі «Вибір+»

Наркоманія – одна із найсерйозніших проблем українського суспільства (особливо серед молоді в віці 17-35 років), яке з кожним днем набирає все більші обороти.

Всебічне поширення наркотиків та бездіяльність правоохоронних органів по контролю та поширенню наркотичних речовин призводять до того, що кількість залежних зростає в геометричній прогресії, збільшується кількість кримінальних злочинів, крадіжок, проблем в сім’ї.

Наркотична залежність. Боротьба з недугою

Серед негативних тенденцій, пов’язаних з наркоманією є вік наркоманів, який з кожним роком знижується. За даними МВС, в Україні налічується близько 500 тисяч наркоманів, з яких більше 170 тисяч вживають препарати постійно, але це тільки офіційні дані, насправді, наркозалежних в Україні набагато більше. Найбільша кількість наркозалежних – в Запорізькій, Луганській, Дніпропетровській та Донецькій областях, а також в столиці України – місті Києві. Наркотична експансія щорічно вбиває тисячі наших співвітчизників, тому дуже гостро постає питання в боротьбі з цим неймовірним злом.

На жаль, в Україні критично не вистачає не тільки лікувальних закладів, але і самих спеціалістів, адже з державного фінансування фінансується тільки 7000 ліжко-місць по всій країні при кількості більше 70 тисяч осіб, які стоять на обліку. Професійну допомогу і реабілітацію від наркоманії здатні запропонувати тільки приватні лікувальні заклади, і, якщо в сім’ї є така людина – час бити на сполох.

Лікування наркотичної залежності https://vybir.lviv.ua/likuvannya-narkomanii/ в реабілітаційному центрі, дозволить  швидко позбавити наркозалежного від пристрасті до заборонених речовин. При лікуванні залежних, застосовуються найновіші ефективні методики та препарати, що дозволяє максимально ефективно боротись з наркозалежністю.

Одна з головних проблем наркоманів – не визнання свого стану, агресивність, цинічність, жорстокість, що не дає змогу близьким вмовити залежного пройти лікування. Правильна мотивація, сучасні методи інтервенції в лікувальному закладі допоможуть переосмислити проблему наркозалежного та провести повноцінну терапію, яка складається з кількох етапів:

  • проведення діагностики, здача необхідних аналізів;
  • детоксикація організму (повне очищення організму від токсичних речовин);
  • блокування синдрому відміни;
  • усунення пристрасті до наркотичних речовин.

Серед методів лікування, застосовуються як медикаменти, так і здійснюється робота з професійним психологом.

Наркотики – царство ілюзій

Основними причинами втечі молоді у царство наркотичних ілюзій є – духовна спустошеність, розмитість моральних та життєвих орієнтирів, стреси, втрата сенсу життя, і без підтримки близьких людей, вибратись з цього темного царства практично неможливо. Наркоманія – це порок, який тем не менш вдало лікується.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи