Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лікарі та науковці звернулися до Європейського агентства з лікарських засобів щодо вакцин від ковіду

Світ:

Протягом усієї пандемії в Європі та США величезна кількість лікарів та вчених постійно намагається донести свою відмінну від домінантної точку зору на "релевантність" результатів ПЛР-тестування, "коректність" постановки ковід-діагнозів, ефективність та "ефективність" різних видів лікування, шкідливість локдаунів та масок.

21032003.jpg

ілюстративне фото

Організуються прес-конференції, відео-звернення, відкриті листи та декларації з тисячами підписів найвідоміших, авторитетних та просто дуже досвідчених і щирих фахівців. Але будь-які відхилення від "лінії партії" повністю ігноруються світовою медичною бюрократією та мейнстрімними ЗМІ. Авторів атакують і намагаються дискредитувати найняті фармою писаки, а соцмережі вдаються до скаженої цензури, пише Захар Мілютін і пропонує ознайомитися з черговим зверненням:

Терміновий відкритий лист лікарів та науковців до Європейського агентства з лікарських засобів щодо проблем безпеки вакцин від ковіду, у якому, зокрема, йдеться: 

"Повідомляється про широкий спектр побічних ефектів після вакцинації раніше здорових молодих людей вакцинами від ковіду на основі генів.

З усього світу надходили численні повідомлення про будинки пристарілих, уражені спалахами ковіду протягом декількох днів після щеплення мешканців.

Ми усвідомлюємо, що такі випадки можуть бути нещасними збігами, але ми стурбовані тим, що за цих обставин був і продовжує здійснюватися недостатній контроль можливих причин хвороби або смерті і особливо через відсутність посмертних обстежень.

Також ми ставимо під сумнів, чи належним чином вирішувались основні питання щодо безпеки вакцин до їх затвердження Європейським агентством з лікарських засобів (EMA)."

Далі там є низка дуже конкретних і цікавих питань до євро-регулятора і підписи багатьох європейських професіоналів медицини.

Наші інтереси: 

Слухати лікарів, які не купилися на істерію і не побоялися говорити правду. Рано чи пізно правда про коронавірусну аферу переможе.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Гуртуймося і поширюємо серед тих, хто прагне сприймати цю інформацію - правду!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Гуртуймося і поширюємо серед тих, хто прагне сприймати цю інформацію - правду!

Радіймо життю граючи!