Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ліберально-комуністичні радикали спровокували масові безпорядки в Німеччині

Категорія:

У Ляйпцигу під час безпорядків, влаштованих ліберально-комуністичними антифашистськими екстремістами супроти учасників маршу правих радикалів, заарештовані 29 осіб, поранення отримав офіцер поліції.
В марші правих радикалів взяли участь приблизно 150 національних активістів. Протестувати проти акції патріотів на вулиці міста вийшли до 4 тисяч комуністів, панків, лібералів, анархістів, мігрантів, троцькістів, прихильників легалізації наркотиків та гомосексуальних шлюбів, зокрема з правом усиновлення дітей, феміністок тощо.

Групи антифа грубо порушували громадський порядок, перекидали та підпалювали контейнери зі сміттям, кидалися в перехожих та правоохоронців камінням. Для розгону огидного шабашу фанатиків політкоректної толерантності поліція змушена була застосувати водомети.

Затримання ліберально-комуністичних бойовиків почалися після того, як офіцера поліції було підло поранено кинутою в нього скляною пляшкою. За матеріалами Associated Press


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи