Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лібералізм - це переслідування патріотів і легалізація збочень

Категорія:

Міністерство України у справах сім'ї, молоді і спорту запропонувало винести на громадські слухання легалізацію одностатевих шлюбів.
Про це йдеться у письмовій відповіді заступника міністра у справах сім'ї, молоді і спорту Тетяни Кондратюк на лист керівників громадських і добродійних організацій геїв і лесбіянок України. На думку Кондратюк, перед Україною стоїть завдання розробити "державне відношення до реально існуючих різних форм подружнього співжиття".

- Зокрема, потрібно враховувати необхідність легалізації одностатевих шлюбів з причини прийнятих міжнародних документів, в яких з визнанням таких шлюбів пов'язується можливість входження в європейське співтовариство, - сказала Кондратюк.

За її словами, міністерство спільно з іншими центральними органами виконавчої влади розробило проект ухвали Кабміну "Про затвердження Державної програми підтримки сім'ї в 2006-2010 роках", заходами якого передбачено внесення змін до чинного законодавства України.

- Проте для повного і глибокого вивчення громадської думки з приводу визнання Україною законності одностатевих шлюбів і легалізації цивільного партнерства для людей гомосексуальної орієнтації вважаємо за доцільне винести дані питання на суспільні слухання, - сказала Кондратюк.

В той же час вона констатує, що в Україні до гомосексуалістів відносяться з упередженням.

-----------------------
В тему:

В Європу чи в ЄЕПу?

Плоди толерантності пожирають уроди

Від homosapiens до homosexuals

Тягар білої людини

Ватикан почав міжнародну кампанію проти одностатевих шлюбів

Свято на вулиці Політкоректності

Голубі обрії Пентагону

Фашизм чи солідаризм?

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи