Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лазаренко 'має документи про причетність Кучми до злочинів'

Світ:

Колишній український прем'єр-міністр Павло Лазаренко, якого судять у США за звинуваченнями у незаконному збагаченні, заявив, що готовий передати до України те, що він назвав документальними доказами про причетність колишнього президента Леоніда Кучми до гучних злочинів.
Але пан Лазаренко в інтерв'ю російському часопису "Нєзавісімая Ґазєта" не сказав про які саме документи йдеться і не пояснив, що і коли він збирається передавати новій українській владі, проте наполягав, що знає багато.

Перебуваючи близько 6 років під слідством у США, пан Лазаренко заочно у суді в Швейцарії був визнаний винним у відмиванні великих сум грошей.

Проти нього також відкрита карна справа в Україні, але Павло Лазаренко наполягає, що став мільйонером, діючи в межах тодішніх українських законів і заперечує причетність до інших злочинів.

------------------------------
В тему:

Порядок в Україні буде тоді, коли третій президент посадить двох попередніх
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи