Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Лабрис освічує лабіринт чи поцілунок Творця

Дивлячись на спадщину Ейнштейна, яка стала гальмом розвитку,  надалі ми  отримуємо повне підтвердження слів Канта про ілюзорність часу. По ньому, різні рухомі системи рівноцінні і нам ніщо не заважає розмістити себе, горезвісного спостерігача, в систему, що рухається зі швидкістю світла, в якій ми побачимо, що час там зупинився.
Такий найпростіший доказ того, що немає насправді часу.

Одна з найдавніших легенд – це міф про лабіринт острова Крит. Давнім символом Криту, який належав його верховному божеству, був знак, подібний  вигляду двох пар рогів. Знак був символом культу Священного Бика. Цей знак отримав назву лабрис і, згідно з давніми міфами, послужив знаряддям, за допомогою якого бог, на ім'я Арес-Діоніс, прорізав Перший Лабіринт.

Арес, давнє ім'я планети Марс. Знаємо, що ця планета управляє першим знаком зодіака Овном. Отже, це є цифра Один, Овен, Вогонь, Водень, який веде. Назву Діоніс, можна інтерпретувати, як носій бога, бо Dio, з латинської, має значення Бог. Отже, Арес-Діоніс веде до цифри Два, яка є знаком Тільця. Символ лабрісу показує дві пари рогів, роги Овна і роги Тільця.

Діоніс від дії Вогню-Водню створив Сонце, яке має другий період. Тепер розуміємо, що символ Сонця находиться поміж рогами Тільця. Знаючи, що знаком Тільця управляє планета Венера, то з Бика вийде Корова.

Ось історія легенди. Коли Арес-Діоніс, споконвічний і дуже древній бог, зійшов на Землю, ніщо ще не було створено, ніщо не набуло ще форму, існував лише морок, темрява. Але, згідно з легендою, з небес Аресу-Діонісу було дано знаряддя, лабріс, і саме цим знаряддям він створив світ.

Посеред мороку Арес-Діоніс почав ходити, описуючи коло за колом. Він ходив по колу, розсікаючи своїм лабрисом темряву і прорізаючи борозни. Дорога, яка з кожним кроком стає світлішою, називається Лабіринт, тобто «шлях, прорубаний лабрисом». Додам, що  цифра 4 відноситься до  Людини, а  шлях розвитку визначений малиновим кольором.

Коли Арес-Діоніс, розсікаючи морок, дійшов до самого центру, до мети свого шляху, він раптом побачив, що в нього вже немає того лабрису, що був спочатку. Знаряддя перетворилося в чисте світло – і він тримає у своїх руках полум'я, вогнений факел, який яскраво освітлює все навколо. Бог створив подвійне диво: одним вістрям лабрису він розітнув темряву зовні, а іншим - свою внутрішню пітьму. Таким же методом, як він створив світ зовні, він створив світ всередині себе; так само, як він прорізав зовнішній шлях, він прорізав і шлях внутрішній. І коли Арес-Діоніс дійшов до центру лабіринту, він досягнув цілі свого шляху: він отримав світло, отримав внутрішню досконалість.

  Схема  материлізації енергій Космосу для  загальної уяви. Ця легенда дала розуміння, що посередині веселки сходяться докупи  енергії. Ментал є грубою енергією, і вона витончується до центру.

Жахливий факт- це  те, що в Іспанії ведуться показові бої з биками і до сьогодні. Традиція називається коридою. По культурі народу можна догадатись, якого вони роду. Ось і є причина зрозуміти, адже в Іспанії найпізніше закінчились інквізиції і саме там проходила найжорстокіша боротьба проти світлих людей протягом 600 років, включно до ста років тому.  Другий факт,  на свято Паски в Італії обов"язковою стравою на столі має бути  м"ясо ягняти. Для українців Паска - це  яйце. Італійський Ватикан на воскресіння Ісуса спонукає вбивати Овна, Першого Сина , якого послав Творець у світ.  Попи в рясах є   вбивці і ще раз вбивці, в церквах дають їсти тіло Ісуса і пити його кров.

Таким чином, по ритуальних діях, можна визначити, що саме вони творять. Вбивають боголюдину і творять раба їхньої церкви, енергетичного донора для їхнього пуза. По діях  можна знати  хто є найпершим грішником на Землі, грубий ментал не є Бoгом. Вважаю, що ментал служить для захисту людини, молитись, освячувати простір,  щоби охоронити себе від нелюдів. А шлях надалі підкаже кожному Творець, що живе всередині кожної Людини.

Cпотворення висловів: баран  - це дурень; товста корова- потвора; курячий розум- забудькуватість і старість, людина - це раб. Розуміння від Творця: овечка- символ  мирoлюбcтвa (життя стaдoм); корова- добробут і ситість; курка (птах) - це сила і здоров”я, людина- це Tворець.  Описуючи значення слова лабрис, окрім  двогострої сокири, ніхто нічого не придумав, бачать зброю і вбивство. Якщо слово лабра в італійській мові перекладається губи, то так воно і є. Губи від Творця, що несуть тепло і світло.  Поцілунок, посланий для людей - зігріти і нагодувати.

Рахуємо - один, два, три , чотири, а на п”ятому щабелі полетимо вверх, бо у цифрі 5 нам буде надана можливість володіти енергією Сонця. Є  ще більша брехня, яку ми, не відаючи, повторюємо, що Марс- це планета війни.  Марса, носія розуму і тепла, назвали війною. Тоді подивіться на овечок і хай очі залишаться в орбітах. Спотворювачі  не мали совісті щодо Марса- посланця миру і любові, і направили його на руїну. Так само Венеру перетворили на об"єкт сексу і гріха, це ту корову, що дає молоко. Так може   достатньо всім  бути попугаями, роздивимось крапки і коми. 

  Утворену в схемі людину, поставимо  вертикально і бачимо, що світло знаходиться посередині людини.

Рожевим кольором визначена голова-розум,  блакитним - нирки,очисний шлях людини.   Вінцем творіння у Творця була Людина і кольори у веселки поєднались в  малиновий колір.

Зодіакальні знаки з символом тварин інтерпретуються, тобто тлумачать дію, щоби надати   людині вказівник. Знаки  ніби кажуть, придивіться до тварин і зрозумієте куди йти. Тварини створені для потреб людини як допоміжні істоти, людина була створена пізніше. Нас одягнули і дали їсти напочатку.  Вівці мають шерсть і таким чином дають тепло- символ  Марса. Шерсть овечок має різнобічні властивості, досконало все прoдумано. Символ Венери-Тільця - давати молоко, це якось символізується зі світлом, в  молоці є  щось надзвичайне, думаю, що має відношення до амінокислот.  Розум був створений першим, отже різати ягнят- це відрізати розум, ментал, голову. Бій з биками, ранити їх, різати корів - це значить ранити серце людини, забрати в неї  добросердечність, створити життя в голоді.

Корова-годувальниця, так називають її в Україні. Молочний шлях для  дороги на небі. Якщо глянути на амінокислоти, то Болотов казав, що рослини мають 1 амінокислоту, сало -2, молоко -5, яйця -6. На Паску ми освячуємо яйця, як найцінніший продукт, так ми освячуємо зародок птаха. Згадала, що Близнюк-Меркурій символізується з птахом, третій знак зодіаку, в нього крила на голові і на ногах.  Євреї тримають курку над головою для освячення своїх дітей. Доходить до сміхоти, але одночасно знаємо, що  ритуали, тварини, рослини - це  частина нас. Здається я зрозуміла, чому Болотов казав, що рослинна їжа повинна бути ферментована, окислена. Побачила відео, де розказували, що дарувати відрізані живі квіти жінкам це є погано, бо астральне тіло  гілок рослини, покинувши місце коріння, шукає донора і забирає деякий час енергію від людей, допоки не зав"яне.

Є і пізніші легенди про чудовисько Мінотавра з головою бика, який жив в лабіринті.  (Голова Мінотавра є найціннішою, повною розуму, поєднались роги двох перших знаків, вогню і землі). Бажаючи стати царем острова Криту, Мінос розраховував на допомогу одного могутнього бога, повелителя вод і океанів Посейдона (Нептуна). Для підтримки Міноса, Посейдон зробив чудо: з вод і морської піни він створив білого бика і подарував його Міносу на знак того, що той справді є царем Криту.

Однак, як каже грецька міфологія, дружина Міноса безнадійно закохалася в білого бика, мріяла лише про нього. І від цього союзу жінки і бика з'являється наполовину бик, наполовину людина - Мінотавр. Цей монстр оселився в центрі лабіринту, похмуре місце, як вічне нагадування про нещастя царя Криту.

Тепер, знаючи, що Білий Бик чи Корова - це є енергія Сонця, тоді виявляється, що Мінотавр- це дитина  Сонця. Ось як просто творили чудовиськ, все перевернуто. Знаряддя лабрис нагадує  півкулі нашого головного мозку. Отже,в  лабіринті мозку   знайдемо Мінотавра, боголюдину, який поведе правильним шляхом.

Сучасні вислови дітей Сонця - “Розібравшись, який ген і за що відповідає при розвитку мозку, зрозуміло, що через деякі роки ми зможемо розумних тварин створювати на базі знань і самі. Розібралися з тим, що дерматогліфіка може відображати перенесені в житті події , і хіроманти говорять про те, що прийдешнє по руці читати можуть.
Для цього тільки потрібно довести, що інформація береться з прийдешнього. Тобто потрібно розібратися, а що ж таке час і чи є він взагалі. Кант сказав, що немає насправді часу і він є ілюзія. Є тільки точки подій в ланцюжку причин і наслідків, за знаннями найрозумніших людей.

Думаючі біологи це знали давним давно, що у передачі інформації між біооб'єктами існує не тільки надсвітлова швидкість, а що вона передається миттєво. І байдужа для неї відстань, хоч метри, хоч парсеки. Так що, сучасна фізика стала поперек шляху розвитку біології, однозначно. До речі, не тільки біологи незадоволені за ствердження неможливості зверхсвітлових швидкостей, але і космологи. У них теж є факти, що спростовують ствердження Ейнштейна.
Дивлячись на спадщину Ейнштейна, яка стала гальмом розвитку, надалі ми отримуємо повне підтвердження слів Канта про ілюзорність часу. По ньому, різні рухомі системи рівноцінні і нам ніщо не заважає розмістити себе, горезвісного спостерігача, в систему, що рухається зі швидкістю світла, в якій ми побачимо, що час там зупинився.

Такий найпростіший доказ того, що немає насправді часу. Так що, все це вигадки наших фізиків про природу часу. Не може бути природи у того, чого немає насправді. Так що, на заборону, з боку науки, на отримання інформації з прийдешнього немає підстав, щоб звинувачувати хіромантів в шарлатанстві, бо ж виходить, що бази немає.
Залишається  провести експеримент, на отримання інформації з прийдешнього, і не просто захитається тоді наша офіційна наука, а вона просто завалиться. Тільки потрібен підходящий гучний резонансний випадок. Містики «Аненербе» говорили про те, що якщо у фізичному тілі видаляється якийсь орган, то астральна частина органа, незважаючи на це, залишається, і по ній можна відновити орган, а також регенерацію тіла з мертвих тканин.” 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи