Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Київ. День Праці

Категорія:

Сонячним днем, 1 травня 2008 року в місті Києві відбувся марш і мітинг в честь Національного Дня Праці. Хода, в якій брало участь понад 200 чоловік, розпочалася з парку Шевченка і пройшла стародавнім центром столиці України, до Контактової площі на Подолі.

Під час маршу лунали гасла: „Раса. Нація. Соціалізм!”, „Ні - глобалізації!”, „Слава Україні! Героям слава!”, „Олігархів на ножі!”, „Слава трудящим України!”, „Слава нації! Смерть ворогам!”, „Україна - трудящим!”, "Геть капіталізм!", "СОТ - анклав сіонізму!", "Україна для українців!" тощо. Поєднанням традиційних націоналістичних гасел з соціалістичними, було показано, що, як соціальне визволення неможливе без національного, так і боротьба за звільнення нації неможлива без боротьби за звільнення трудящих, за знищення капіталізму і побудову соціалістичної народної спільноти.

Під час маршу, крім перелічених вище гасел, в мегафон постійно лунали короткі промови звернені до громадян і роз'яснюючі суть нашої першотравневої акції, на кшталт: "При СССР було погано, але при капіталізмі стало ще гірше. Ми національні соціалісти, боремось проти капіталізму і комунізму за свободу українських трудящих і за майбутнє українських дітей. Кияни та гості столиці, приєднуйтесь до нас, ставайте під прапори національного соціалізму і разом ми переможемо". Вся увага і цікавість великої кількості перехожих громадян була цілком прикута до маршу. В результаті по дорозі з Андрієвського узвозу до Контрактової площі до колони УНТП приєдналася чимала кількість перехожих громадян які прослідували разом з нами на мітинг.

Підніжжя пам’ятника непереможному українському гетьманові Петрові Сагайдачному було обрано за імпровізовану трибуну для промовців та оточено транспарантами з гаслами акції: „Раса. Нація. Соціалізм.” та „Україні - український соціалізм!”.

Першим слово взяв голова Котовського відділу УНТП, один з ідеологів Партії тов. Макс. Він почав з того, що працьовитий український народ знаходиться зараз під владою олігархів, спекулянтів та шахраїв головною цінністю для яких є гроші. Ці люди не здобувають свої статки тяжкою працею, як більшість українців, а живуть за рахунок або ж награбованого, або ж за рахунок нетрудових прибутків. Товариш Макс також зазначив, що тільки національний соціалізм зможе змінити суть речей, і зробити щоб гроші працювали для економіки, а економіка для народу, а не навпаки.

Далі до промови став Голова Української націонал-трудової партії, Євген Герасименко. Свій виступ він розпочав із засудження сучасних засобів масової інформації, які будучи фінансовані олігархами, постійно прославляють злодіїв, шахраїв, проституток, дебілів та інші антисоціальні елементи, натомість постійно принижують та зневажають чесних людей праці, як фізичної так і розумової. Ця брудна практика має бути припинена! Далі тов. Євген виголосив і прокоментував вимоги акції, а саме:

1. Запровадження трудового обов'язку (що унеможливить паразитарне існування антисоціальних елементів, і дасть країні мільйони робочих рук)
2. Створення безкласового і безкастового суспільства (в новому суспільстві національного соціалізму не буде „елітних” закладів освіти чи відпочинку, більш того образи трудящих людей за їхню професію чи соціальний статус будуть каратись)
3. Рівність громадян в правах і обов’язках. (права мають бути співмірні обов'язкам)
4. Ліквідація лихварства - процентного рабства („Чому молода сім’я мусить переплачувати подвійну ціну за квартиру беручи кредит, якщо житло має належать їй по закону?”, - сказав Голова УНТП)
5. Націоналізація всієї банківської, фінансової і страхової сфери економіки (Що поставить капітал на службу народу, та унеможливить фінансові махінації)
6. Скасування нетрудових прибутків. (Хто не працював - той не отримає грошей)
7. Справедливий розподіл прибутків. (Національний соціалізм за пряму участь трудящих в прибутках підприємств)
8. Скасування пакету законів щодо вступу в СОТ. (Ліквідація економічної неволі для України, захист вітчизняного виробника).

Насамкінець тов. Євген сказав: „Ми підтримуємо гасло націоналістів „Україна – для українців”. Але ми, як національні соціалісти, розуміємо, що виконати це завдання при капіталізмі просто неможливо! Покласти край пануванню чужинців може тільки український соціалізм”.

Останнім до промови взявся тов. Едуард, ідеологічний референт УНТП, викладач одного зі столичних університетів.

Спершу він розповів історію, яка змусила стати його національним соціалістом, коли він став свідком того, як у дешевому закладі громадського харчування бабуся не мала грошей, щоб купити своїй онучці булочку, а він будучи на той час бідним студентом-філософом, не міг їм нічим допомогти. Загалом ідеологічний референт УНТП в своїй промові переконливо довів, що тільки наша ідеологія здатна забезпечити збереження нашого народу та майбутнє для українських дітей, і більш того, майбутнє для всіх білих народів Європи.

В акції окрім киян, взяло участь багато молодих патріотів з регіонів. Зокрема потужну делегацію сформувало відділення УНТП в місті Запоріжжя, у значній кількості були присутні товариші з Харкова, Вінниці, Котовська. Були окремі представники з Мелітополя, Кіровограда, Сімферополя, Вишгорода, Херсона та інших міст та сіл України. Завітали на марш також кілька осіб з братніх націоналістичних організацій.

Загалом акція пройшла в атмосфері оптимізму та віри у правильність нашого шляху!

Перемозі Слава!

Сашко Деснянський, аналітична служба УНТП

Фото з акції:

http://untp.org.ua/index.php?id=997
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи