Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Куди ведеш Україну — до Гетьманату чи в Руїну?

Таке гасло прикрашало трибуну, з якої виступали учасники Всеукраїнської Народної Ради, що відбулась у Києві в Українському Домі 16 червня 2006 року

Президія зібрання

Поки Верховна Рада третій місяць бавиться у бізнес-гру «Каоліція», народ приходить до думки про непотрібність Верховної Ради як законодавчого органу. Справді, який сенс утримувати цей «Клуб мільйонерів», якщо в ньому ніхто не несе відповідальності за прийняті рішення?

Тема відповідальності влади була основною у вщерть заповненому просторому актовому залі, де зі всієї країни зібралися активні представники української громадськості. В пошуках моделей відповідальної влади неодноразово згадувався Третій Гетьманат.

Зібрання проходило під керівництвом трьох співголів — Кирила Стеценка, Павла Мовчана і Миколи Жулинського, вів зібрання письменник Анатолій Погрібний.

За три години часу виступило понад три десятки ораторів, після чого було створено координаційний штаб «Захистимо Украну!» і ухвалено доволі зважену Резолюцію. У ній констатується факт колективної безвідповідальності Верховної Ради і говориться про дедалі більше поширення в народі ідеї розпуску Парламенту. Всеукраїнська Народна Рада закликає Президента «взяти курс на посутні корективи конституційного устрою країни і піти назустріч сподіванням суспільства мати в України сильну президентську владу — на взір тієї, що була у Франції в часи де Голля».

Після завершення зібрання в актовому залі, Всеукраїнська Народна Рада продовжила роботу на сходах Українського Дому в формі масового мітингу. У багатьох склалося враження, що справа йде до нового Майдану.

Виступає Кирило Стеценко. Спільна Дія - це наша сила Виступає Кирило Стеценко. Спільна Дія - це наша сила.

Репортажі про Всеукраїнську Народну Раду подали основні телеканали (зокрема «1+1» і «5-ий канал»). Виступи деяких учасників зібрання та відгуки на них публікуватимуться в пресі, зокрема на сторінках «Народного Оглядача».

Мітинг на сходах Українського Дому Мітинг на сходах Українського Дому


-------------------------------------
В тему:

Метафізичні основи Третього Гетьманату

Після розстрілу п'ятої колони українці підуть до гаранта Конституції

Третій Гетьманат

БЕЗПЕЧНО. ЧИСТО. ВЕСЕЛО

Політичний атракціон «чесна дурильня», або «знов депутати навколо…»

Сонячна Революція

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи