Зображення користувача Олег Подорожній.
Олег Подорожній
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кримський капут

Для південного сходу і всієї України. Мене звати Андрій Соколов. Мені 37 років і я живу в Ялті. Я голосував за вступ Криму до Росії, і вже зрозумів, що зробив величезну помилку. Те, що відбувається зараз у Криму просто не описати словами. 
Це потрібно бачити. Я бізнесмен і володію кількома котеджами не далеко від центрального пляжу. Крим зараз живе в повному інформаційному, законодавчому та продовольчому хаосі.

Всі казки про добре життя з Росією, просто виявилися байками Аксьонова. Вони зробили свою справу і просто пропали. Нічого не говорять, що робити і як далі жити кримчанам. На нас просто поклали. Поскаржитися нікому, ніхто нічого не хоче пояснювати і роз'яснювати.
Люди для них ніхто. По телевізору, а точніше по російським каналам показують щасливі обличчя, але ніхто не говорить про ті проблеми з якими зіткнувся Крим.
Бензину в Криму залишилося на 2-3 дні, ціни від 15 грн за А92. Не хочеш не купуй, поставок нафтопродуктів з Росії немає. Банки закриваються, готівки немає. Банкомати видають по 20-50 грн в день, та й багато з них взагалі не працюють.
Проблемою стало розраховуватися по терміналу. Вони просто не обслуговуються. Проблема з продовольством виникла в багатьох супермаркетах, правда не у всіх ще. У Ялті не має жодного туриста. Всі готелі пустують, і прогнозів ніхто не дає.
Я не знаю за що жити, за що платити податки і за комунальні послуги. Багато підприємців на межі банкрутства. Такого не було навіть в 91 -му році. Основний прибуток був на відпочиваючих, але навіть російські туристи не поспішають до нас. Я вже не кажу про правовий статус мого бізнесу, який просто знаходиться в повітрі. Вже були прецеденти в Гурзуфі, де прийшли хлопці у формі без розпізнавальних знаків і викинули господаря, і він нічого не зміг зробити. КРИМ зараз в анархії.
Хочеться подивитися тим виродкам в очі які не думаючи про наслідки і людей, сотворили таке з півостровом. Суди не працюють. Шановний ПІВДЕНЬ-СХІД, не ведіться на БАЙКИ проросійських агітаторів. Вами просто скористаються і викинуть потім як використаний презерватив, а наслідок від цього всього будете вигрібати ви. Люди при владі не відчують всіх труднощів такого переходу.

Ще нам повідомили, що нам закривають повітряний простір і громадяни Криму не зможуть полетіти до країн ЄС, якщо мають Російський паспорт.
Звичайно більшість туди і не літало, але все ж факт не з приємних. Так само наш Сімферопольський міжнародний аеропорт, був третій за пасажиропотоком в Україні. Тепер тільки рейси з Росії.
У нас було багато туристів не тільки з України а й з різних країн світу. Ялта- Інтурист один з найбільших пансіонатів, який брав іноземців. Про них можна забути теж.

PS: В.В. Путін ви хоч трохи думали про тих людей і про їх бізнесі коли увійшли в Крим ? Або ви тільки переслідували особисті інтереси?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Щоб думати, треба мати щось в голові.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Щоб думати, треба мати щось в голові.