Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Країна-мародер відібрала у фермерів Луганщини і вже вивезла близько 70 тис. тонн зерна нового врожаю

Через це в аграріїв не залишається врожаю для реалізації та, відповідно, коштів, аби розрахуватися з населенням за паї. Фермери регіону, навіть за відсутності більшості одиниць техніки, яку росіяни вкрали навесні, липневий врожай зібрали в оптимальні строки.

Про це написав у своєму телеграм-каналі Сергій Гайдай, голова Луганської обласної адміністрації України.

Так, два найпотужніших підприємства Луганської області – ТОВ СП «Нібулон» та ПрАТ «Агротон» – майже завершили збирання врожаю.

Однак зерно націоналізувало кубанське підприємство.

За оперативними даними, вже вивезено майже 70 тис. тонн зерна нового врожаю.

У Департаменті агропромислового розвитку Луганської обласної військової адміністрації відзначають, що до початку російського вторгнення ці агроформування були найпотужнішими підприємствами регіону.

Вони впроваджували сучасні технології, створювали для орендодавців соціальний пакет, своєчасно розраховувалися і мали найбільш високий рівень орендної плати.

Нагадаємо, що сьогодні, 22 липня, Україна, Туреччина та ООН підписали угоду про розблокування трьох українських портів для експорту зерна. Угода передбачає, що контроль за портами Одеса, Чорноморськ і Південний повністю залишається за українською стороною. Торговельні судна перевірятиме інспекційна група в гаванях, визначених Туреччиною, на вході/виході до/з Турецької протоки.

Наші інтереси: 

Країна-агресор має відповісти за всі злочини та відшкодувати Україні усі збитки, в тому числі й грабунок українських фермерів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи