Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кращий автомобіль для вантажоперевезень у Києві від «Мотор-М»

Mercedes Sprinter – популярний вид транспорту і служби вантажного таксі користуються ним особливо часто. Наприклад, компанія «Мотор-М» чималу частину вантажних перевезень здійснює саме на цих машинах. Машина має оптимальні габарити кузова як за довжиною, так і за висотою, чим приваблює багатьох клієнтів.

На цьому автомобілі можна перевезти важкі та об'ємні вантажі, причому ціна буде на конкурентному рівні. Припустимо, перевезення на Mercedes Sprinter від компанії «Мотор-М» в суцільному кузові коштує всього 250 грн/год, а найдовша база (понад 4 метри) обійдеться в 300 грн/год роботи. Бувають також середні варіанти, їх ціна варіюватиметься в межах 270 грн/год.

Перевезення на Mercedes Sprinter від компанії «Мотор-М»Давайте розглянемо основні особливості цього автомобіля. З погляду клієнта, цей автомобіль зручний через велику місткість за оптимальної ціни. Навіть якщо врахувати той факт, що він за вантажопідйомністю не перевищує 2т, виграшною характеристикою буде її обсяг. Адже не всі вантажі, що перевозяться, мають таку велику вагу, а щоб перевезти, наприклад, коробки, місткість буде в самий раз. Наступною перевагою можна назвати його довжину. Погодьтеся, за таку ціну ви отримаєте понад 4 метри простору, що цілком вигідно та зручно. А якщо цього буде мало, то можна покласти вантаж прямо нагору.

Що стосується власників цього транспортного засобу, вони відзначають великі плюси в тому, що Mercedes Sprinter піддається легкому ремонту. Деталі можна купити практично на кожному розі, а зробити їхню заміну будь-який досвідчений водій зможе самостійно.

Транспорт цієї марки поділяється на кілька видів. Вантажівки з кузовом та гідробортом застосовуються для перевезення великих вантажів. Замовляти таку машину краще при перевезенні великих та важких речей. Компанія «Мотор-М» її часто-густо використовує при великих і малих квартирних переїздах у місті Київ, докладну інформацію можна дізнатися за адресою: https://motor-m.kiev.ua/kvartirnij_perejizd_kiev.html.

Mercedes Sprinter з тентом зручний через простоту завантаження. Він має велику ширину та висоту борту, тому гарний для транспортування важких та високих вантажів. Але слід враховувати, що тент – це не метал, і перевозити вантажі на бурю не варто. Бортова машина з тентом (подовжена) краще підійде для перевезення негабаритних або об'ємних вантажів. Довжина борту дає можливість завантажити труби, дошки та балки, довжина яких перевищує 4 метри.

Термобудку найчастіше використовують магазини та продовольчі бази. Вона призначена для перевезення охолоджених або заморожених продуктів містом. Mercedes Sprinter дуже часто використовуються для вивезення сміття: будівельного, побутового, виробничого і т.д. В одному лише Києві щороку будуються тисячі будинків та квартир, тому попит на таку послугу з часом не знижується, а лише зростає.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи