Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кращі серіали осені: ви це маєте бачити

Шукаєте, на що відволіктися осінніми вечорами? Цікавий новий серіал - те, що треба в такому випадку. Одразу кілька великих онлайн кінотеатрів випускають свої головні хіти саме зараз. Нижче зібрані кращі новинки, які виходять на екрани цієї осені. Подивіться їх, або покрутіть слоти в Elslots - і ваші вечори стануть набагато приємнішими.

Осінні новинки малих екранів

Осінь традиційно завжди була на телебаченні часом, коли запускаються потенційні хіти. Телевізійні цикли відійшли у минуле. Проте онлайн кінотеатри продовжують планувати свою роботу за знайомими схемами. 

От і осінь 2022-го вийшла багатою на серіали, які вже є чи стануть цілим явищем у житті своїх шанувальників. Ми зібрали найвизначніші з них, що вже вийшли чи скоро опиняться на екранах.

  1. Дім Дракона (House of the Dragon)

Приквел хітової “Гри престолів” майже завершив свій перший сезон. У серіалі розгортається бороться ба владу між представниками Дому Таргарієнів - старшою дочкою короля Візеріса, Рейнірою та його дітьми від другого шлюбу. Не додає стабільності сімейству й наявність у Візеріса молодшого брата, ласого до влади - принца Деймона. Хто з героїв доживе хоча б до фіналу цього сезону? Хто відправиться на звалище історії? 

Серіал уже продемонстрував фірмову жорстокість, властиву “Грі престолів” - тут і смерті, і пожиттєві травми. Є й кілька любовних ліній, про які не стали б говорити у пристойному суспільстві. Але головне - це дракони! Тут їх одразу кілька і з першо ж серії! 

  1. Володар перснів: Персні влади (The Lord of the Rings: The Rings of Power)

Amazon Prime випускає на екрани свій наймасштабніший серіал - приквел “Володаря перснів”. Це історія Галадріель та Елронда та інший героїв, коли вони ще не були всемудрими правителями. І знову темрява находить на Середзем'я. Ще не впав древній Нуменор, ще не відбулися визначальні битви - проте герої вже відчувають їх подих. І юна Галадріель береться розвідати, звидки чується загроза.

  1. Шантарам (Shantaram)

Екранізація мега-популярної книги. Головний герой - австралієць, який втікає до Індії, щоб уникнути тюремного строку. В цій країні буйної природи та древньої мудрості, героя чекає справжнє духовне переродження. А глядачів - численні пригоди та філософські моменти. Головну роль зіграв актор Чарлі Ханнем, відомий за серіалом “Сини Анархії” та фільмом Гая Річі “Джентельмени”. “Шантарам” очікується на екранах з 14-го жовтня, серіал вийде на AppleTV.

  1. Зоотрополіс+ (Zootopia+)

Буде що подивитися і тим, хто полюбляє прості добрі історії. Або ж перегляд серіалів з дітьми. Вже скоро вийде анімаційний серіал “Зоотрополіс+” - за мотивами популярного однойменного мультфільму. Героями кожної серії стануть персонажі, які відігравали другорядні ролі у мультфільмі. Землерийки-мафіозі, лінивці з пошти і, звичайно, чудова Шакіра у роль співачки Газель - всі вони знову з'являються на екрані. 

Та найкраще продовження старих хітів

Звичайно, чекають на нас і нові сезони улюблених серіалів. Особливої уваги заслуговує п'ятий сезон “Корони” (The Crown), запланований на початок листопаду. 

Смерть королеви Єлизавети ще сильніше прикувала увагу громадськості до британської королівської сім'ї. Їх серіальна історія цієї осені має зосередитися на розлученні принца Чарльза з принцесою Діаної та трагічній смерті останньої. Не будуть забуті й інші події 90-х, які спричинили сильний вплив на королівське сімейство.

До інших цікавих продовжень, що виходять цієї осені, можна віднести “Міфічний квест”, “Йеллоустоун” та “Білий лотос”.

Наші інтереси: 

Вільний час та та натхнення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи