Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Космічні цикли і практика Великого переходу

17 жовтня 2003 р. відбулось чергове зібрання Київського читацького клубу “Перехід-IV”. Головною метою інтелектуальної дискусії було з’ясування вузлових точок процесу переходу України до цивілізації 4-го психоінформаційного рівня.
Зібрання традиційно розпочалося з обміну новинами в науковій, культурній, економічній та політичній сферах.

Голова секретаріату клубу Володимир Щербина повідомив про надходження до бібліотеки клубу найновішої книги Бориса Михайлова “Кам’яна Могила — світова пам’ятка стародавньої культури в Україні” (Київ, “Такі справи”, 2003, 160 с.). Цю книгу з підписом автора і щирими побажаннями читацькому клубу придбали на її першій презентації у Спілці письменників України. До речі, Борис Михайлов є давнім прихильником журналу «Перехід-IV».

Особливу увагу в своїй новій книзі автор приділяє походженню первинного алфавіту. З книги випливає, що святилище Кам’яна Могила містить майже всі знаки кирилиці і латинниці, які написані на його плитах протягом VI — III тис. до н. е. (див. також статтю Згадай себе!). Наочним підтвердженням є наведений у книзі напис “Кам’яна Могила”, складений зі справжніх (не стилізованих) літер, викарбуваних у гротах Кам’яної Могили (див. малюнок).

Основна частина обговорення була присвячена питанням часової структури перехідного процесу 1996—2015 рр. на основі досліджень з циклічності, здійснених Миколою Чмиховим, Сергієм Васильченком і Петром Жуком, а також текстологічних досліджень Євангелія.

Головний висновок: з 2004 року починається практична реалізація ідеології Великого переходу. Те, про що протягом останніх 8 років писалося в газетах і журналах, незабаром стане головним елементом політичних програм.


В тему:

Читацький клуб “Перехід-IV”: Брахманат Вишня Борія

Мистецтво Золотої Ери

Надцивілізація волі
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи