Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 214
  • Переглядів: 227

Конвеєр української зброї. Початок війни ми витягнули в основному на вітчизняній зброї

Категорія:

Світ:

Українська армія в перші місяці широкомасштабної війни воювала переважно українською зброєю, а не розпіареною західною, яку нам давали в мізерних кількостях. Не джавеліни та nlaw врятували перший місяць війни, а саме українська техніка.

24040601.jpg

Ілюстрація: Останній Капіталіст

Модернізований танк Т-64, Стугна, Вільха, ракета Нептун, яка потопила крейсер Москву, Лелека, Козак, Дрон Лютий, який один за одним спалює російські НПЗ, САУ БОГДАНА. І цей список можна продовжувати завдяки українським інженерам і конструкторам. І він постійно оновлюється.

Нині промислово-оборонний комплекс країни охоплює 500 підприємств, на яких працює 300 тисяч працівників. Попри бойові дії економіка України розвивається, і ОПК робить вагомий внесок.

 

Наші інтереси: 

Знати, як відбувається розвиток ВПК попри неповоротку та обтяжену чиновництвом державу і попри бойові дії на значній території України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи