Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Контурна пластика, як ефективний метод боротьби з естетичними недоліками

Контурна ін’єкційна пластика, ціна на яку нині в клініці Медіостар є надзвичайно доступною, все більше приваблює сучасних жінок. Ще б пак, адже з її допомогою можна ліквідувати чималу кількість естетичних недоліків. Таким чином вдасться не лише продовжити молодість, а й прибрати сліди від операційного втручання, а також масу анатомічних та інших дефектів.

Що являє собою контурна пластика? Мова йде про мікроін’єкції. Спеціальні препарати, філери, вводяться в зони, які потребують корекції. Вони мають гелеподібну структуру та оптимально підходять для відновлення втрачених об’ємів. Склад препаратів варіює, але найбільше цінуються ті з них, що створені на основі гіалуронової кислоти. В чому її особливості? Справа в тому, що даний елемент є в організмі кожної людини. Він відповідає за молодість шкіри, робить її пружною та еластичною.

Гіалуронова кислота покращує синтез колагену та насичує тканини водою. На жаль, з роками в організмі її стає все менше та менше. Шкіра старішає, поступово з’являються зморшки. Звісно, ін’єкції філерами здатні зарадити у такій ситуації. Гіалуронова кислота у складі препаратів гарно засвоїться організмом, вона не буде відторгнута.

Як проходить контурна пластика

Бажаєте змінити своє життя на краще, та не знаєте як? Давно звернули увагу на контурну пластику, але побоюєтесь ін’єкцій? Не варто, це – зовсім не боляче, хоча фантазія дійсно може малювати жахливі картини. Фактично ж, пацієнт може зробити свій вибір на користь знеболення, щоб процедура стала максимально комфортною. Однак, йому зовсім не обов’язково обирати анестезію, адже препарат вводять ультратонкими голками. Іноді достатньо лише одного проколу, наприклад, коли мова йде про обробку зони під очима.

Контурна пластика, як і будь-яка інша ін’єкційна процедура, не проводиться виключно за бажанням клієнта. Її роблять лише у випадку відсутності протипоказань. Якщо косметолог – дійсно профі, він обов’язково спочатку огляне клієнта та впевниться, що ін’єкції йому не зашкодять. За відсутності протипоказань спеціаліст оцінить зону обробки, підбере препарат та розрахує його дозу.

Контурна пластика є однією з найбільш швидких процедур. Зазвичай вона триває навіть менше однієї години, та дозволяє позбавитись від багатьох проблем серед яких:

  • мімічні зморшки;
  • обвислі повіки;
  • птоз;
  • яскраво виражені носогубні складки;
  • асиметричні вилиці чи губи;
  • нечіткі контури обличчя.

Можливості ін'єкційної пластики, звісно, мають межі, але її можливості вражають. Змінити можна навіть посмішку, так само як і форму носа чи вилиць. Це чудовий спосіб уникнути пластичної операції. До того ж процедура не потребує підготовчих заходів або тривалого відновлення. Після маніпуляцій косметолога, що неймовірно приємно, на тілі не залишається жодного сліду. Про появу рубців можна не турбуватися.

Кому потрібні ін'єкційні процедури? Введення філерів рекомендоване чоловікам та жінкам віком від 35 років. Вони оцінять добре помітний антивіковий ефект. Чіткий овал обличчя, гарні вилиці, губи ідеальної форми, симетричні риси – обличчя може стати досконалим.

Чи можна робити контурну пластику у більш ранні роки? Так, з 18 років за наявності показань. Завдяки уколам зникне яскраво виражена асиметрія і, обличчя набуде бажаних форм, зміняться навіть обриси нижньої щелепи. Кожен має шанс змінитися на краще без особливих затрат.

Наші інтереси: 

Краса.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи