Зображення користувача Гість.
Гість (не перевірено)
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Консилер – ефективний засіб для маскування недоліків шкіри

У цій статті ми розповімо про особливості застосування консилера. Основним його завданням є матування, яке дозволяє вирівняти рельєф, приховати дрібні зморшки, темні кола під очима. прищики, судинну сітку, надати обличчю свіжість і усунути тьмяність.

У соціальних мережах часто розміщують фотографії знаменитостей та пропонують порівняти як змінилася їхня зовнішність за останні кілька років. Звичайно, представники творчих професій часто намагаються підвищити свою привабливість шляхом різних косметичних маніпуляцій і пластичних операцій, але навіть такі радикальні заходи не завжди дають позитивні результати.

На зовнішність впливають не тільки вік і генетичні особливості, але й безліч інших чинників, які формують наш спосіб життя. Наприклад, правильний режим дня, збалансоване харчування, відсутність шкідливих звичок.

Наша зовнішність ніколи не буде ідеальною, але важливо підходити до її вдосконалення конструктивно, а не впадати в прострацію, що викликає певні комплекси та навіть психологічні проблеми. 

Правильний догляд за шкірою й бездоганний макіяж допоможуть підкреслити ваші кращі сторони й приховати дрібні недосконалості.

У цій статті ми розповімо про особливості застосування консилера. Основним його завданням є матування, яке дозволяє вирівняти рельєф, приховати дрібні зморшки, темні кола під очима. прищики, судинну сітку, надати обличчю свіжість і усунути тьмяність.

Але консилер – це перш за все продукт декоративної косметики, а виконувані ним функції по догляду за дермою є додатковими. Вперше у максимально наближеної до сучасної форми він був виготовлений в 1954 році компанію Max Factor. Новинка спочатку використовувалася при виконанні гриму кіноакторів і учасників телевізійних програм, а потім набула широкого розповсюдження.

Пропоновані варіанти й способи їх нанесення

Ознайомитись з основними формами цього засобу можна на сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP  makeup.com.ua/categorys/205347/:

  • Стік (олівець). Компактний варіант, що має суху або кремову консистенцію й застосовується точково.
  • Крем. Для цього продукту характерна текстура помірної щільності. Найчастіше випускається у вигляді палетки, в яку входять різнокольорові варіанти. Кожен колорит має своє призначення. Так зелений нейтралізує дефекти червоного кольору, жовтий – вени й синці, рожевий – коричневі відтінки навколо контуру очей, бежевий моделює контури обличчя.
  • Рідкий консилер. Застосовується для матування великих ділянок, може створювати покриття з різними візуальними ефектами і найчастіше використовується в області повік.

Найчастіше рекомендують після очищення та застосування зволожувального засобу переходити до нанесення тональної основи, а потім до консилера. Але візажисти дотепер не прийшли до єдиної думки та дотримуються різної послідовності.

Багато хто вважає, що консилер, нанесений поверх тональної основи, буде занадто помітним, а також стверджують, що такий спосіб не дозволяє отримати природний макіяж. Але у такого методу є й опоненти. Вони наполягають, що при розподілі тонального крему на консилер, нижній шар розмажеться або втратить чіткість контуру.

Поки візажисти намагаються знайти компромісне рішення, у кожного є можливість спробувати обидва ці варіанти, щоб вибрати для себе оптимальний. Деякі бренди включили в свої колекції комбіновані варіанти, у яких консилер поєднується з тональною основою.

Наші інтереси: 

Краса та догляд за шкірою.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи