Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Конструкція мобільних сушарок для зерна

Україна не даром зветься житницею Європи. З кожним роком, врожаї зернових культур все збільшуються, і це призводить до певних незручностей самим сільськогосподарським підприємствам та агрофірмам, які вимушені звертатися за допомогою до сторонніх компаній за послугою зберігання зерна.

Окрім послуг елеватора, зерно потребує ретельного догляду відразу після жнив, а саме – його сушка до допустимих показників, і без процесу сушіння ніяк не обійтись. Багато підприємств, користуються послугою елеваторів, але з кожним роком їх розцінки ростуть в геометричній прогресії, тому, постає питання, як організувати сушку та зберігання зерна без збитку для себе.

Мобільні сушарки – єдиний вихід для сільськогосподарських підприємств

Маючи свою сушарку, підприємство зможе не тільки економно підходити до процесів виробництва зерна, але і не залежати від таких факторів, як черги на елеваторах та висока ціна. Своя мобільна зерносушарка – прекрасний вибір як для початківців-фермерів, так і великих підприємств та господарств, яка здатна висушити до необхідних показників зерно від 70 до 570 тон на добу в залежності від конфігурації. Найбільша перевага вибору мобільної сушарки – швидкий монтаж, який можна здійснити від двох до чотирьох діб без необхідності в будівельних або підготовчих роботах, що надасть змогу господарству запустити свою сушарку к короткий період.

Саме мобільна модульна зерносушарка з кожним роком стає все більш популярною у сільських господарств, адже надає власнику простий, економний та надійний спосіб сушіння зерна за приємною ціною.

Конструкція мобільних сушарок для зерна

Мобільні зерносушарки конструктивно складаються з готових оцинкованих панелей та деталей, які швидко складаються як «дитячий конструктор». Головні елементи зерносушарки:

  • нагрівач повітря;

  • низькошвидкісні вентилятори.

Завдяки повному утепленню сушильної шахти зерносушарки, досягається найбільш високі показники економічності при експлуатації, а також – рекуперації частини гарячого повітря для наступного використання при сушінні зерна. При виготовленні конструкцій мобільної зерносушарки, використовується якісна шведська сталь, яка має спеціальне покриття GALFAN, що забезпечує високу стійкість до корозії при негативному атмосферному впливі та впливі при інтенсивному сушінні зернових культур.

Функції зерносушарки

Мобільні сушарки призначені для сушіння різноманітних зернових, бобових та олійних культур, в тому числі – сильно вологого і забрудненого зерна. Кожен споживач, зможе самостійно прийняти участь в створенні своєї зерносушарки під свої потреби, а замовити готове обладнання можливо як по телефону, так і відправивши заявку через сайт.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи