Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Компанія Lantana Solar - контрактне виробництво косметики в Україні

Бажаєте відкрити власний бізнес із гарантією стабільного доходу?

Контрактне виробництво косметики на замовлення – ваш реальний шанс стати успішним підприємцем, а фахівці компанії Lantana Solar із задоволенням нададуть вам у цьому максимально сприяння, поділяться своїми знаннями та досвідом. Компанія існує з 2014 року і за цей час встигла розробити, виробити та реалізовувати на ринку України та ринках східної та західної Європи величезну кількість високоякісної косметики. Компанія Lantana Solar постійно розширює асортимент товарів та послуг, удосконалює технології та методи роботи, перебуває у постійному творчому та науковому пошуку.

Послуги контрактного виробництва косметики від професіоналів Lantana Solar

Компанія пропонує контрактне виготовлення косметики під ключ. Це означає, що фахівці беруть на себе вирішення всіх виробничих та організаційних питань. Від вас потрібно лише озвучити свої побажання, підписати договір та затвердити технічне завдання. Косметичні засоби на замовлення створюються як за готовими, так і за унікальними авторськими рецептами. Ви можете за бажання взяти найактивнішу участь у творчому процесі та внести свої корективи. Передбачено виготовлення тестових партій продукції, проведення рекламних кампаній, допомогу у реалізації товарів за кордоном та вирішення юридичних формальностей.

Навіть за обмеженого бюджету з Lantana Solar у вас завжди є можливість випускати якісні, конкурентоспроможні товари. Експерти підкажуть, як раціонально розподілити бюджет, а собівартість косметики на замовлення цілком доступна за рахунок наявності у компанії солідної бази постачальників сировини. Готова продукція проходить ретельний контроль якості та сертифікацію відповідно до вимог ЄС.

Асортимент косметичних засобів, вироблених компанією Lantana Solar для приватних та корпоративних клієнтів:

  • косметика для повсякденної гігієни. Гелі, шампуні, бальзами, зубні пасти для дорослих та дітей;
  • доглядова косметика для шкіри та волосся різних типів. Флюїди, сироватки, маски, пілінги та багато іншого;
  • професійні серії для салонів краси, перукарень, косметологічних кабінетів;
  • сонцезахисна, омолоджуюча, антицелюлітна, регенеруюча косметика;
  • сувенірні набори.

Для виготовлення косметики на замовлення, фахівці компанії Lantana Solar використовують виключно натуральні, екологічно безпечні компоненти. Екстракти лікарських рослин, органічні сполуки, мінеральні та вітамінні комплекси, ефірні олії підібрані в оптимальних пропорціях, щоб повною мірою розкрити свої корисні властивості. Для економних витрат, зручного транспортування та зберігання розробляються спеціальні ергономічні упаковки.

Детальну інформацію про компанію, її послуги, проекти ви знайдете на офіційному сайті компанії. Перейшовши на сайт компанії, за вказаним посиланням вище, можна замовити детальну консультацію фахівця. Для цього треба залиште свої контактні дані, і менеджер Lantana Solar зв'яжеться з вами для уточнення деталей та оформлення заявки.

 
Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи