Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Компактне і потужне джерело живлення, яке стане в нагоді вдома і в дорозі

На сьогоднішній день портативні джерела живлення є досить популярними, оскільки використовуються для зарядки різних гаджетів і пристроїв, що працюють від мережі 220 В.

Портативний пристрій стане незамінним помічником у наметовому таборі, де потрібно мати аварійне електропостачання. Такий безперебійник https://kkplus.shop/elektroobladnannya/portatyvni-dzherela-zhyvlennya/ заряджається від електричної мережі, або ж на своїй поверхні може мати сонячну панель, що ідеально функціонує в "безлюдних" умовах. Для передачі резервного живлення достатньо повністю зарядити акумулятор і отримати доступ до енергопостачання в будь-який час і в будь-якому місці, оскільки це мобільний агрегат.

Переваги портативного джерела

До основних переваг пристрою належать такі характеристики:

  • Система працює на безпечній літієвій батареї.
  • Наявний індикатор потужності.
  • Цифровий дисплей із відображенням запасу живлення.
  • Сучасна захисна система.
  • Інтелектуальне керування.
  • Декілька виходів для заряджання пристроїв.
  • Сумісність із будь-якою технікою, включаючи аксесуари освітлення, гаджети, ноутбуки, дрібну побутову техніку.
  • АКБ заряджається за 6-8 годин.
  • Можна одночасно заряджати щонайменше п'ять пристроїв.

Загалом зарядна станція використовується як резервне джерело живлення під час відключення електрики, а також стане в пригоді в тих місцях, де електроенергія відсутня взагалі, наприклад, у транспортних засобах або під час подорожей.

Портативні джерела живлення

Чому переносна модель настільки функціональна та ергономічна

Портативний переносний агрегат належить до сучасної технології, яка повністю замінює аналогічний бензиновий або дизельний генератор. Водночас пристрій не має чадного викиду газу, легший за вагою, а також максимально простий в управлінні, разом з тим належить до категорії переносних пристроїв, які можуть функціонувати в будь-яких умовах.

Завдяки великій кількості вихідних інтерфейсів можна підключати різноманітну техніку. Основне завдання резервної батареї полягає в тому, щоб забезпечити автономне електроживлення в умовах віддаленого місця розташування від центральної мережі. Цей безперебійник працює в умовах off-line.

Щоб портативний пристрій залишався переносним, розробники розмістили на його поверхні сонячну панель, завдяки чому система перетворилася на портативну електростанцію. Розмістивши під оптимальним кутом до сонячного світла, модель заряджатиметься і працюватиме в автономному режимі, віддаючи живлення в підключений прилад. У комплектації передбачені виходи не тільки під вилку, а й 12-вольтові роз'єми, комунікаційні та usb порти, пусковий вихід.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи