Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Комфорт та стиль в одному образі — чому українці віддають перевагу українським виробникам

Насолода від тренування чи звичайної прогулянки багато в чому визначається тим, як і в чому ми одягнені. Зосередитись на головному і не розсіювати увагу на дрібниці – це те, до чого закликають дизайнери спортивного одягу. Хоча, в теперішніх реаліях спортивний одяг — це не лише спорт чи активності — це зручність повсякденного життя. Саме тому українські дизайнери прикладають максимум зусиль, щоб зробити цю «зручність» ще й вишуканою.

Спортивний одяг для всіх: з чого і для чого

Одяг повинен бути зручним — це найперше правило і для жіночої білизни KOSTA, і для спортивних чи прогулянкових моделей для дорослих та підлітків. З каталогом спортивного одягу для дівчаток можна ознайомитись за посиланням https://kosta.ua/divcatkam/sportivnij-odag/.

Проста і невибаглива річ насправді виконує багато функцій, а тому повинна мати «особливі» якості:

  1. Висока гігроскопічність і повітропроникність — зручні штани та костюми повинні з одного боку добре вбирати випари шкіри і одночасно забезпечувати максимальну циркуляцію повітря. Оптимальний баланс цих властивостей дарує відчуття комфорту у спекотні дні і не дає тілу промерзнути у прохолодну погоду.
  2. Еластичність – ця характеристика матеріалу необхідна для повної свободи рухів.
  3. «Пласкі шви» – це особливості пошиття спортивного одягу, щоб ніщо не муляло і не відволікало. 
  4. Простота догляду та зносостійкість – спортивний одяг, який використовується регулярно, так само регулярно і переться. Швидко пратися і швидко висихати вміють усі спортивні костюми виробника.
  5. Немаркі кольори – це переважна особливість модельних лінійок спортивних штанів та костюмів для чоловіків та жінок.

Спортивний одяг для спорту і не тільки — що пропонує KOSTA

Сучасний модний одяг — це лаконічність дизайну, натуральні та приємні до тіла тканини, а також — комфорт та свобода рухів. Тож вибираючи чергову покупку, врахуйте, що комплекти для тренажерки, занять на повітрі та легких прогулянок мають різний крій та шиються з різних матеріалів:

  • для активностей у приміщенні вибирайте моделі з натуральних матеріалів;
  • для ранкових пробіжок або прогулянок із собакою підійдуть варіанти з каптуром та щільними манжетами — так прохолода та вітерець не стануть на заваді;
  • для контактних видів спорту та тренувань на вулиці знадобляться спортивні костюми зі штучних та змішаних волокон — щоб легко прались, гарно відводили вологу від тіла та мали високу зносостійкість;
  • для щоденного використання у якості «хатнього варіанту» важливо звертати увагу на дизайн та улюблений колір, адже вам же в цьому ходити щодня!

Спортивний одяг давно перестав асоціюватись виключно зі спортом. За кілька десятиліть цей одяг пройшов масу трансформацій. Приблизно із кінця 1970-х років минулого століття він став «маст-хев» у кожній шафі, незалежно від комплекції, віку та вподобань власника. Закладаємось, що і у вас є свій улюблений костюмчик. А як ні, то саме час його придбати — купуйте українське, підтримуйте власного виробника!

Наші інтереси: 

Одяг, мода, комфорт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи