Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Командир української миротворчої бригади "пройшовся" по провінції Васіт

Категорія:

З метою створення сприятливої обстановки навколо українського миротворчого контингенту зі складу міжнародних стабілізаційних сил в Республіці Ірак командир 5-ї окремої механізованої бригади генерал-майор Сергій БЕЗЛУЩЕНКО зустрівся з губернаторами, керівництвом політичних партій, рухів і духовними лідерами іракської провінції Васіт.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Міноборони України, він пояснив мету перебування українського контингенту у провінції Васіт та розповів про завдання, що будуть вирішувати українці. Зі свого боку місцеві лідери дружелюбно зустріли українського командира та погодилися із необхідністю перебування миротворчого контингенту з України.

Крім того, С.БЕЗЛУЩЕНКО декілька разів виступив по місцевому телебаченню. При цьому він зробив наголос, що на український контингент покладатимуться перш за все завдання щодо збереження та підтримання громадського порядку і спокою у провінції Васіт. Перед кожним виходом на виконання оперативних задач командир 5-ї ОМБР генерал-майор С.БЕЗЛУЩЕНКО особисто інструктує всіх військовослужбовців, які залучаються до цих завдань. В першу чергу, особлива увага зосереджується на дотриманні заходів безпеки та обов'язковому урахуванні місцевих законів, звичаїв і традицій.

Слід зазначити, що з моменту прибуття українського контингенту до Республіки Ірак жодних ворожих дій у бік українських миротворців не спостерігалося.

Як повідомляв УНІАН, на місці постійної дислокації українського миротворчого контингенту, що бере участь у міжнародній миротворчій операції в Республіці Ірак, - у місто Аль-Кут провінції Васі - перебуває 1656 українських військовослужбовців та 348 одиниць техніки.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи