Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Команда "Кудрівка-2" - чемпіон Чернігівщини з футболу

У Чернігівській області завершилась фінальна частина чемпіонату області серед аматорів-футболістів. У цьому чемпіонаті, що проходив у два етапи, брали участь 12 команд футболістів-аматорів.

Перший етап чемпіонату – змагання двох груп, що були розподілені за територіальним принципом. До фіналу за підсумками змагань потрапили по 4 команди з групи разом з балами, що були набрані в матчах з командами-фіналістами.

Кудрівка-2 стала новим чемпіоном області

Якщо говорити про те, хто показав найкращі показники під час зональних змагань, то це команда «Кудрівка-2», яка продовжує боротися в чемпіонаті країни серед футболістів-аматорів. У фіналі чемпіонату команда знову показала, що варта бути чемпіоном – під час змагань вона успішно здолала своїх суперників, окрім першої команди. В поєдинках, в яких «Кудрівка-2» не перемогла, перемога була за «Кудрівкою», що виграла з рахунком 2:1 та 4:2. Але під час проведення цих матчів в складі команди не було основних гравців.

Шість інших матчів «Кудрівка-2» впевнено перемогла опонентів, не залишивши їм жодних шансів на перемогу. Загалом під час фіналу гравці команди забили цим суперникам 35 голів та пропустили усього 4. «Кудрівка-2» перемогла ФК «Корюківка» (11:0, 3:2), ФК «Ріпки» (4:2, 6:0) та СК «Мена» (5:0, 6:0). Загалом команда набрала 34 очка в заліку, а найближчий конкурент «Прогрес» (Остапівка) має на 8 очок менше. Чемпіонат Чернігівської області скінчився, а команда «Кудрівка-2» має не тільки Кубок області, але й медалі чемпіонів.

Цікаві факти та статистика

Під час чемпіонату області гравцям «Кудрівки-2» не раз доводилося стикатися з сильними суперниками, наприклад, з ФК «Прогрес» (село Остапівка Варвинської громади), але кудрівчани змогли знайти сили та здобути перемогу, заливши «Прогресу» друге місце. Бронзовими призерами чемпіонату стали гравці ФК «Голд Нафта» із Бахмача, що мають 23 очки в загальному заліку. В цьому році володар минулорічного Суперкубку СК «Мена» займає п’яту позицію, а на останньому місці НФК «Фенікс-Ніжин» (вони мають єдину перемогу та три очки в заліку). Повна таблиця чемпіонату тут: https://kudrivka.com.ua/table/chempionat-chernigivskoi-oblasti-2021-vishha-liga/.

Цікавий факт: найкращий бомбардир цьогорічного чемпіонату області – Назар Волошин з «Кудрівки-2» зміг забити 27 голів, що більше ніж деякі команди загалом. Якщо проаналізувати цьогорічний чемпіонат області, то він був дуже цікавим, бо кожен матч викликав бурю емоцій і серед гравців, і на трибунах.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи