Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 16
  • Переглядів: 16

Коли знадобиться юридична консультація: коротко про проект «Адвокат Народу»

Приказки «закон один для всіх», «незнання закону не звільняє від відповідальності», «закон суворий, але це закон» відомі всім. Проте, життя вперто демонструє, що законодавство будь-якої країни (і Україна тут не виняток) настільки закручене і просякнуте нюансами, що часом розібратися самому в його тонкощах просто неможливо. Коли в повсякденному житті не обійтися без допомоги юриста-професіонала, а найголовніше — де такого знайти, розповідаємо далі.

Що таке «Адвокат Народу» 

Життя іноді приносить дивні сюрпризи — і тоді, щоб щоб не потрапити в халепу, без допомоги грамотного фахівця не обійтися. Юристи є, звісно ж, всюди,  проте одна справа —  юридична консультація в Одесі, чи будь якому іншому місті, і зовсім інша — знайти досвідченого фахівця в невеликому містечку. Проблему з пошуком фахівця потрібного напрямку може вирішити  юридичний портал «Адвокат Народу», де реєструються, щоб надавати послуги, юристи різноманітних напрямів. Громадяни ж тут можуть легко та зручно, керуючись власними критеріями вибору та орієнтуючись на відгуки інших людей обрати юриста. Отримати юридичну консультацію стало просто. 

Юриспруденція — багатовекторна галузь. Без профільної освіти тут не обійтись. Ба навіть більше — навіть серед юристів існує розподіл між категоріями права. Далі — про те, де саме в повсякденному житті вам може знадобитись фахова консультація. 

Нерухомість

Правильне оформлення документів на нерухомість – гарантія вашого спокою у перспективі.

Знання законодавства — важливий момент:

  • під час укладання угод купівлі-продажу чи оренди,
  • при оформленні пайової участі у будівництві багатоповерхівок
  • і навіть при даруванні майна.

У спірних ситуаціях юрист збере всі необхідні документи та репрезентує ваші інтереси в суді — ваше завдання знайти адвоката в Дніпрі чи іншому місті/містечку України — закон завжди на вашому боці! 

Спадщина

Визнання права на власність іноді супроводжується судовими позовами. Але буває досить короткої розмови з юристом онлайн, щоб прискорити процес або дати йому потрібний напрямок. 

Наприклад, юридична консультація в Запоріжжі — це не обов’язково зустріч у «високих кабінетах». Зв’яжіться з обраним фахівцем зручним для вас способом — можливо просто усної консультації буде достатньо, а це — значна економія часу і нервів в очікуванні візиту. 

Сімейні проблеми

Коли трапляється розлучення, то на допомогу при розподілі майна або у вирішенні питання опіки над дітьми теж приходить юрист. І тоді марна тяганина з «колишнім/колишньою» йде на другий план.

Проблеми на роботі

Вважаєте, що вас звільнено несправедливо? Проконсультуйтеся з юристом і тоді точно знатимете свої права і, може, навіть зумієте витягнути вигоди із ситуації, що склалася.

Так, роботодавець часто озброєний цілим юридичним відділом, але ж і ви не беззахисні! Іноді одна зустріч з юристом допомагає знайти правильну тактику і стратегію поведінки, що особливо актуально, коли розпалювати пристрасті в особистій сутичці з роботодавцем небажано.

Коли ще потрібна консультація юриста

  1. Ви плануєте заснувати свій бізнес і потрібні поради щодо юридичних аспектів цього процесу (вибір форми власності, реєстрація компанії, отримання ліцензій тощо).
  2. Ви стали свідком або жертвою правопорушення і хочете дізнатися, які юридичні кроки можна здійснювати в цьому випадку (складання заяви про злочин, позов до суду тощо).
  3. Вам необхідно отримати детальну інформацію про законодавство, що регулює вашу галузь діяльності (податкове, митне, трудове, господарське право тощо).

Так, «незнання закону не звільняє від відповідальності», але в сучасному світі є також і можливості захистити свої права, навіть якщо ви «академій не закінчували». Для того й працюють юридичні консультації та адвокатські контори, для того і було створено юридичну екосистему «Адвокат Народу».

Наші інтереси: 

Корисні поради — правова освіченість.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи