Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Коли українським чиновникам зроблять щеплення від жадібності?

Вакцина «Кака» – вже не перший сумнівний дарунок українській охороні здоров'я від Європи. Але якщо здорові громадяни опираються насильницьким уколам, то дві тисячі українських наркоманів були змушені перейти на препарат, який у декілька разів шкідливіший за героїн.

Навряд чи в країні сьогодні можна знайти хоч би одного бажаючого вакцинуватися комбінованим щепленням від кору і краснухи (у простолюдді «Кака»). І тим більше віддати в руки шкільним медсестрам свою дитину. Проте кинути «Каку» виявилося не так просто.

Подумати тільки: керівництво Всесвітньої організації охорони здоров'я і Юнісефа полишають всі свої справи і негайно, позапланово приїжджають «на гастролі» в нашу маленьку, але горду країну, яка зважилася відмовитися від дарованої добрими європейцями вакцини. На жаль, вирішила відмовитися лише після смерті дитини. Якщо б не Антон Тищенко, якому затія ВООЗ і ЮНІСЕФ коштувала життя, всіх українців вкололи б без зайвих запитань, і, скоріш за все, ми так би ніколи і не дізналися, що Європа прописала нам позапланове щеплення сумнівної якості. При тому, що держава за планом і так прищеплює громадян двічі, а третій раз пригощати свій організм вірусом кору небезпечно – це будь-який лікар скаже, якщо він, звичайно, не в Міністерстві охорони здоров'я працює.

Європейці зображають праведний гнів і наївність, що межує з ідіотизмом. «Я був здивований, коли дізнався, що в Україні розгорнулася така широка кампанія проти імунізації від кору і краснухи. Адже вірус несе небезпеку не лише для України, але й для всієї Європи», - скорботно заявив після приїзду до Києва директор Європейського регіонального бюро ВООЗ Марк Данзон. Якщо Україна відмовиться від «Каки», співали всі благодійники, що наїхали, спалах кору неминучий, тому вакцинацію необхідно терміново, негайно відновити.

Присутні при цьому фарсі чини від Міністерства охорони здоров'я піддакували і виказували співчуття: мовляв, ми-то розуміємо, але ви ж бачите цих звірюг-журналістів, давайте спочатку розслідування проведемо, а потім відразу ж відновимо вакцинацію. Сумнівів у тому, що результати розслідування не перешкодять відновити щеплення, Мінздоров'я, який і проводив розслідування, не виражав. Як у воду дивилися.

Ще не остаточні, але попередні результати розслідування оповістив заступник міністра охорони здоров'я Володимир Юрченко. За його словами виходить, що Антон Тищенко не міг померти від щеплення, тому що йому укололи його близько 11:00 13 травня, а смерть настала 14 травня близько 3:00. Також міністерська комісія за два тижні роботи встановила, що школяр страждав ожирінням і сердечною недостатністю. Судячи з усього, всі члени слідчої комісії страждають ожирінням мозку – недоладність пояснення впадає в очі навіть людям без медичної освіти. Хоча «сердечна недостатність» у всі часи була улюбленим діагнозом лікарів, коли необхідно було приховати справжню причину смерті.

Що ж до декількох десятків інших школярів, які незабаром після вакцинації відправилися на лікарняні ліжка, де декілька днів боялися повторити долю Антона Тищенка, то про них міністерство забуло зовсім. І замість того спробувало довести решті громадян, що вони – просто тупі, тому не хочуть вакцинуватися. Про це повідомив розумний заступник міністра охорони здоров'я Валерій Бідний, пояснюючи необхідність насильницького введення «Каки»: «Суспільство не готове добровільно - тому що потрібно мати інтелект, потрібно мати розуміння цієї проблеми».

Зі всіх вищеперелічених заяв суспільство зрозуміло одне: міжнародні організації і наші чиновники переслідують в справі вакцинації свої, а зовсім не суспільні, інтереси. На вакцинацію країн Азії і Східної Європи виділені гроші, індійський виробник вакцини отримав грант, кошти поділені, тож вакцинація повинна відбутися. Україна залежна і від ЮНІСЕФ, і від ВООЗ, і від ООН, підрозділом якої є ВООЗ і ЮНІСЕФ, - в нашій країні ці організації реалізують безліч різних програм. І якщо зараз ми відмовимося від їх нав'язливої «допомоги», в найближчому майбутньому це напевно відгукнеться висиханням грошових потоків, з яких живляться всі ці програми і різні урядові і неурядові організації. Та і взагалі: відмова зіпсує стосунки країни з ООН. А їм ще Голодомор геноцидом визнавати – досить нагадати про це президентові, і він сам вбереться в білий халат і вакцинує від кору і краснухи всіх своїх бджіл, не говорячи вже про простих громадян.

Крім того, не виключено, що українські чиновники мають додаткову грошову мотивацію в своєму маніакальному прагненні вколоти всіх. Дуже вже ця ситуація нагадує історію з увезенням до України метадону в кінці минулого року.

Тоді Глобальний Фонд по боротьбі з СНІДОМ, туберкульозом і малярією (ще одна міжнародна організація, створена, як і ВООЗ, ООН), шантажем змусив Україну погодитися на метадонову терапію для наркоманів. СБУ і МВС категорично відмовилися відкривати кордони для наркотика метадону. Глобальний фонд не розгубився і припинив фінансування програм по боротьбі з ВІЧ/СНІД, у тому числі закупівлю антиретровірусних препаратів (які допомагають продовжити життя хворих, але коштують дуже дорого), а також профілактику хвороби. В цілому на програму мало бути виділено 151 млн доларів.

Це, до речі, чудова можливість оцінити турботу міжнародних організацій про здоров'я українців. Те, що СНІД несе набагато більшу небезпеку і для України, і для Європи, чим кір, – очевидно. Під час спалаху кору в Україні в 2006 році захворіло 46 тисяч чоловік, 4 померло від ускладнень, тоді як від СНІДу щомісяця вмирає близько двохсот. Також Глобальний фонд в кінці минулого року перекрив фінансування боротьби в Україні з іще однією дуже небезпечною і дуже заразною хворобою – туберкульозом. Проте Європа вважає, що «колоти» українців слід саме від кору і саме індійською комбінованою вакциною. Тож якщо у когось навернулися сльози розчулення під час промови Марка Гандзона, їх можна сміливо витирати.

Що ж таке метадон, який нині замінив звичні наркотики двом тисячам українських молодих людей? Це синтетичний опіат, яким в минулому столітті Європа намагалася лікувати героїнщиків. На сьогоднішній день майже всі європейські країни відмовилися від метадону. (До речі, лікарі, які в 60-х вигадали його застосування, відмовилися від нього найпершими і висловили глибоке розкаяння з приводу своєї затії). По-перше, він виявився шкідливішим за героїн. По-друге, метадон викликає сильнішу залежність, ніж героїн. З нього важче «зістрибнути», і на це потрібно вдесятеро більше часу, чим на відмову від героїну. Та й ломка, говорять, страшніша. Наркомани, які пережили метадонову терапію, згадують про неї з жахом. По-третє, досвід Європи показав, що метадон не зупиняє епідемію СНІДу.

Про що, очевидно, невідомо Глобальному фонду, який пояснював свій шантаж тим, що не можна боротися зі СНІДОМ, якщо не боротися з ін'єкційною наркоманією. Як і те, що застосовувати метадон в Україні не можна ще з однієї причини: наші наркомани колються переважно не героїном, який дуже дорогий, а «ширкою». Як метадон заміщатиме це специфічне вариво з опіатів – невідомо, ніхто не дослідив.

Глобальный фонд знайшов пророка метадона і в українській вітчизні. Їм став ні хто інший, як тодішній віце-прем'єр-міністр з гуманітарних питань Дмитро Табачник. Він очолив координаційну раду, що займається появою метадона в замісній терапії. А також 15 травня 2007 року підписав указ, яким уповноважив Мінздоров'я виконати вимоги Глобального фонду, у тому числі забезпечити доступ в країну метадону. Коли ж у грудні минулого року вибухнув скандал з МВС і СБУ, а також з громадськими організаціями, які виступили проти пересаджування наркоманів на вірну смерть, саме Дмитро Табачник представляв інтереси Глобального Фонду і всіляко лобіював просування метадону. Закінчилося все тим, що президент Віктор Ющенко (традиційно найслабкіша ланка) підписав-таки указ про дозвіл ввезення метадону і впровадження замісної терапії.

Екс-генерал-майор СБУ Валерій Кравченко стверджував, що неофіційно Україні було виділено 100 млн доларів на просування метадону, і що більша частина грошей осіла в кишені Табачника. «Це дані СБУ, - сказав Кравченко «Обкому», - Керівництво їх, звичайно, не заявляло, але на рівні начальників відділів називалася така сума. Метадон виробляють чотири країни, у тому числі США, Канада, Німеччина. Їм потрібно його збувати. Фармакологічне лобі – дуже сильне, а що для них Україна? Якась дика країна. Вони захищають свої інтереси, наші їм без різниці. Ми пропонували Глобальному фонду відкрити в Україні реабілітаційний центр для наркоманів, так вони сказали, що цим не займаються».

До речі, впровадження метадонової терапії Міністерство охорони здоров'я підтримувало так само активно, як і проведення масової вакцинації «Какою». Скільки і кому було виділено на просування вакцини, поки залишається таємницею. Але уколоти керівному складу міністерства три порції «Каки» - для профілактики жадібності - руки так і сверблять.
 


В тему:

Уряд відповідатиме у суді за злощасну вакцинацію?

Окупаційна еліта хоче знищити українських трудящих

І уряд, і Президент лобіюють інтереси транснаціональних фармацевтичних корпорацій

В Україні розпочалася біологічна війна?

Нардеп Тетяна Бахтєєва закликає українців не робити щеплення від кору

Чи варто довіряти замміністру Бідному

Замміністра порадив дочці Тимошенко зробити щеплення від краснухи

Щеплення – величезні гроші на масштабній брехні

Щеплення мають робити лише за медичними показами і за письмової згоди батьків

Антона Тищенка проголосять святим

Безжальна імунізація, або правда про щеплення

Вітаю, мамо! Я вже труп. Помер учора від вакцинації.

Антон Тищенко помер після щеплення проти кору

«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію»

Злочинну імунізацію української молоді профінансував американський мільярдер – спонсор скорочення «зайвого населення»

СПИД — мистификация мирового масштаба

Небезпечну вакцину таки колотимуть дітям?

Кузьма Іванович, Трамадол і Аюрведа...

Взірець заяви з відмовою від вакцинації від кору та краснухи

Примусова вакцинація: Ну, й навіщо нам ця «КаКа»?

Толерантний геноцид

Антон Тищенко помер після щеплення проти кору

Геноцид українців через щеплення. Почалося…

Все більше американських дітей непритомніють після щеплень

Щеплення? А може — стерилізація всіх українських дівчат???

Безжальна імунізація

Небезпечне щеплення

Вакцинація від кору і краснухи загрожує генофонду української нації

Чи виживуть українці після програм ООН?

Вторгнення чужих буде катастрофою

Толерантність: медичні факти і жіноча логіка
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи