Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Коломойський віддає накази Кернесу

Коломойський особисто віддає наказ Кернесу знищити бізнес двох підприємців у Харкові. А Кернес відверто лабузниться перед олігархом. 

В Інтернеті з'явився запис розмови одного з найвідоміших олігархів України, власника групи і банку «Приват» Ігоря Коломойського і секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса (зараз мер Харкова), ця аудіозапис вже активно обговорюється на різних форумах. Здавалося б, що спільного у одного з найбільш «дорогих людей України» і афериста, нехай і не дрібного? 

Однак точки дотику таки знайшлися - Коломойський особисто віддає наказ Кернесу знищити бізнес двох підприємців у Харкові. А Кернес відверто лабузниться перед олігархом. 

У Куршевелі - 2 години ночі. Поруч з Коломойським його партнер і, як характеризує цю людину сам Кернес, «головний рейдер України» Михайло Кіперман. Присутні ще Богдан Гулямов і хтось Алік ... Останніх Коломойський називає «шанованими людьми». 
Велика частина бесіди стосується діяльності в Харкові дніпропетровських бізнесменів, братів Геннадія та Євгена Сороки. Точніше, мова йде про те, як знищити їх бізнес. У Харкові брати побудували торговий центр. Були плани відкрити ще один, але, судячи з усього, на цих планах можна поставити хрест. 

Що пов'язує олігарха з майже 5-мільярдним станом з секретарем міськради? Відповідь на це питання можна знайти в самій розмові, де Ігор Коломойський у всіх подробицях згадує аферу 2000 року. Йдеться про рейдерське захоплення найбільшого виробника цементу в Європі - ВАТ «Балцем». Під цю операцію «ПриватБанк» створив своє відділення у Балаклеї (районний центр Харківської області). Тоді власників акцій, робітників «Балцема», під страхом звільнення примушували за копійки продавати свої цінні папери, заганяючи у новостворене відділення «ПриватБанку», де сидів реєстратор. 

Стаття - http://voronz.in.ua/recomend/1-9-12-5020 

http://glavnoe.ua/articles/a796 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи