Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Коаліція нещасних»: у США відбувся з’їзд Демократичної партії

Спецтема:

«Цього тижня спікери та учасники кампанії Байдена висловили свій голос проти Дональда Трампа, і вони всі мають одну спільну рису – вони нещасні» – дотепно зауважив  відомий тележурналіст Такер Карлсон (Tucker Carlson).

«Ми спостерігали, як Елізабет Уоррен (Elizabeth Warren) обіцяє принести мир в індіанські простори… Ми бачили, як Мішель Обама дзвонила на з’їзд зі свого літнього будиночку за 11 мільйонів доларів у Мартас-Він'ярд (Martha's Vineyard) і розказувала, яка вона пригнічена… Ми бачили як Санді Кортес (Александрія Окасіо-Кортес/Alexandria Ocasio-Cortez) номінувала на Президента Бернарда Сандерса. Ми багато чого бачили цього тижня».

(Цікавий факт. Сама Елізабет Воррен тривалий час стверджувала, що є нащадком американських індіанців. І як представник пригнічених в минулому меншин, мала преференції при влаштуванні на викладацьку посаду. З часом генеалогічні дослідження не виявили у неї індіанських предків. Під тиском громадськості Елізабет зробила генетичну експертизу,  яка показала, що з високою імовірністю у неї був індіанський предок десь між 6 і 10 поколінням. Що таке 6 поколінь - це приблизно 200 років. Що таке 10 поколінь – це приблизно 300 років. Тобто в Елізабет був один індіанський предок десь у 17-му – першій половині 18-го століття. Це десь між 1650 та 1750 роками. В такий ситуації оголошувати себе нащадком індіанців якось дивно. Попри те на цьому з'їзді Демократичної партії вона була членкинею «Індіанської секції».

Те, що Александрія Окасіо-Кортес «топила» за Берні Сандерса – то взагалі якийсь нонсенс. Берні зняв свою кандидатуру і сам агітував за Байдена. Але Александрія певно про це забула.

Такер Карлсон звернув увагу на те, що виступи демократів не дотримувались якогось «послідовного ідеологічного напрямку», а кандидат від демократів, схоже, не має власної думки ні про що, окрім «обіду і сну». А в цілому демократи нещасні.

«Глибоко й особисто нещасні», зауваживТакер. «Змучені на самому базовому рівні. Це коаліція нещасних».

Причина в тому, вважає Карлсон, що багато демократів незадоволені тим, як складається життя, а інші «жертви власного достатку».

«Бути багатим занадто довго – це знищує людей зсередини, особливо, якщо вони цього не заробляли», в’їдливо зауважив він. – «Якою б не була причина, але цього тижня ви не могли б знайти більш розладнану групу, ніж спікери з’їзду демпартії. Ви б не захотіли довірити цим людям доглядати за вашими дітьми».

Кандидат у віце-президенти Камала Гарріс (Kamala Harris) просувала ідею «just vote and everything will be fine»: «просто проголосуйте – і все буде чудово».

«Проголосуйте за нас, і все покращиться», коментує Карлсон. – «[Камала] не розповідає вам, як вони збираються покращити. Навіщо? Просто голосуй! Дайте нам владу, і ваше життя миттєво покращиться. Це та обіцянка, яку вони дають».

Так, це саме така обіцянка, яку вони вже десятиліттями дають мешканцям великих міст, таких як Чикаго, Балтимор, Детройт тощо.

«Там голосували саме так, як хотіла Камала Гарріс. А чи покращилось життя?» запитує Карлсон.   «Це чесне запитання. Це базове запитання і, можливо, єдине запитання, що має значення».

Хто добре володіє англійською - можуть самі послухати в'їдливий коментар Такера Карлсона до з'їзду демпартії.

 

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ліваки завжди корчать з себе нещасних, бідних і голодних. Вони ні в чому не винуваті, але їм усі винні.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ліваки завжди корчать з себе нещасних, бідних і голодних. Вони ні в чому не винуваті, але їм усі винні.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

У сприятливих умовах такі люди виявляють крайню жорстокість.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, адже це люди без честі та совісті. Хуцпісти, хулителі Святого Духа. Бездуховні сапієнси.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Дивно, що у такій багатій країні ліваки представлені такою потужною партією.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Що багатша країна, то привабливіше для паразитів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!