Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ключовий депутат від Республіканської партії підтримав відправку в Україну ракет великої дальності

Категорія:

Конгресмен Майк Тернер (штат Огайо), член Комітету Палати представників у справах збройних сил, заявив у неділю, що підтримає відправку в Україну ракет великої дальності.

20230919miketurner.jpg

Член Комітету Палати представників у справах збройних сил республіканець від штату Огайо Майк Тернер (Mike Turner) (другий справа).

У неділю він виступав у програмі «Face the Nation» на телеканалі CBS, де серед іншого сказав, що підтримує лист сенаторів-республіканців, де вони прохають адміністрацію Байдена надати Україні тактичні ракетні комплекси MGM-140 (ATACMS).

При тому він зауважив, що адміністрація Байдена постійно казала «ні» всьому, про що Україна неодноразово публічно просила, але згодом врешті-решт це давала. Тому він висловив надію, що й цього разу після серії публічних «ні» врешті-решт адміністрація відправить в Україну ці комплекси.

«Є ряд перешкод, які ускладнюють цей наступ, щоб витіснити Росію», – сказав конгресмен. – «І водночас Україна повинна отримати додаткову наземну зброю та/або зброю великої дальності, щоб поставити під загрозу Крим, звідки відбуваються напади, які вбивають українців. Тому надзвичайно важливо, щоб ми надали їм цю можливість».

 

 

Наші інтереси: 

Все більше американських політиків, військових експертів, аналітиків говорять про необхідність надання Україні комплексів ATACMS. І є надія, що вони врешті-решт "дотиснуть" адміністрацію Білого дому.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи