Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Клієнти Джуліані вимагають розслідування стосовно можливого скоєння Коломойським "злочину проти життя"

Спецтема:

Громадяни США Ігор Фруман і Лев Парнас, які є клієнтами особистого адвоката американського президента Дональда Трампа Рудольфа Джуліані, написали заяву в правоохоронні органи України на Ігоря Коломойського.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

В інтерв'ю програмі "Схеми" Коломойський розповів про "двох аферистів" зі США, які приїжджали до нього в Ізраїль і розповідали, як треба спілкуватися з Володимиром Зеленським.

Ігор Фруман і Лев Парнас вимагають почати досудове розслідування щодо можливого вчинення Коломойським "злочину проти життя". У заяві, яку надала адвокат Аліна Самарец, що представляє їх інтереси в Україні, йдеться:

"...У зв'язку з погрозами Ігоря Коломойського ми змушені заради своєї безпеки виїхати з України в своє місце проживання в США, не закінчивши своїх особистих справ в Україні. Таким чином, Ігор Коломойський скоїв злочин проти життя, а саме: готування до вбивства", - йдеться в документі від імені Парнаса і Фрумана.

Відповідні заяви відправлені на ім'я генерального прокурора України Юрія Луценка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і голови Державного бюро розслідувань Романа Труби. Надходження цих заяв у відомствах підтвердили. 

Наші інтереси: 

Коломойський не зможе через Зеленського робити що хоче! США - на варті інтересів України. Шкода, що в Україні вибрали президентом несамостійну особу, через яку Коломойський хоче вкотре доїти Україну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Як бачимо, "вихованням" Коломойського займається права рука Трампа - Рудольф Джуліані. Цікаво, до якого соціотипу він належить?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Як бачимо, "вихованням" Коломойського займається права рука Трампа - Рудольф Джуліані. Цікаво, до якого соціотипу він належить?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Це серйозний поворот у справі Коломойського!

Спільними зусіллями - ФБР, американської і української юстиції - він не тільки награбовані статки втратить, але і свободу!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!