Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Клініка естетики Genesis: якісні стандарти лікування з гарантованим результатом

Естетичні проблеми можуть стати не тільки чинником поганого настрою, але і призвести до стресу, депресії, сором’язливості, тому, потребують негайного вирішення. В особливих випадках, без посторонньої допомоги – не обійтись.

Новаторська естетична клініка здатна запропонувати інноваційні методи лікування в сфері естетичної медицини, лазерного лікування та пластичної хірургії.

Якісні стандарти лікування з гарантованим результатом

Клініка естетики Genesis має єдину систему для надання широкого спектру медичних та beauty-процедур:

1. Хірургія. В хірургічному відділі клініки можливо вирішити наступні естетичні недоліки за допомогою найсучасніших технологій та устаткування:

- підтяжка обличчя нитками;

- підтяжка шкіри живота;

- регенерація волосся;

- лазерне лікування та висічення післяопераційних рубців, розтяжок, видалення бородавок та доброякісних новоутворів;

- пінна склеротерапія;

- первинна хірургічна обробка ран, накладання та знімання швів, перев’язка ран;

- гістологія.

2. Послуги пластичної хірургії. Відновлення природної краси або виправлення небажаних недоліків (вроджених або набутих), дозволить отримати не тільки ідеальні форми тіла, а й молодість та свіжість обличчя. Висококваліфіковані пластичні хірурги разом з найсучаснішим обладнанням можуть надати допомогу в лікуванні як представникам прекрасної половинки людства, так і чоловікам. Комфортні та сучасні палати з цілодобовим професійним наглядом і супроводом, триразове харчування, дозволить кожному паціенту отримати відмінний сервіс. Серед послуг:

- підтяжка та лігатурний лістинг обличчя;

- видалення грудок Біша;

- аугментація підборіддя;

- кругова, верхня та нижня блефаропластика, хейлопластика;

- ринопластика, септопластика, пластика кінчика носа;

- збільшення або зменшення грудей, підтяжка, корекція ареол;

- отопластика, брахіопластика, абдомінопластика;

- ліпосакція.

3. Пересадка волосся. Нажаль, багато співвітчизників мають проблему волосся – ламкість, прогалини, випадіння, облисіння. Вирішити цю проблему легко, достатньо записатись на прийом до лікаря, який надасть кваліфіковану консультацію. За допомогою інноваційного робота Artas iX, процес трансплантації волосся має найбільш високу ефективність серед усіх інших методів трансплантації волосся. Серед переваг методу – комфортна та безболісна процедура, відсутність помітних рубців, висока швидкість проведення операції.

4. Гінекологічні послуги. Кожна жінка має піклуватись про своє здоров'я, і інтимне життя – не виключення. Сучасні технології, разом з досвідченим персоналом, дозволять отримати  гарантовану результативність.

5. Консультаційні послуги від досвідчених лікарів. В клініці, кожен пацієнт може отримати кваліфіковану консультацію пластичного хірурга, гастроентеролога, косметолога, дерматолога, трихолога, спеціаліста з корекції фігури.

6. Проведення ультразвукової діагностики дорослим і дітям.

7. Послуги лазерної дерматології, проведення лабораторних досліджень.

8. Додаткові послуги – солярій, косметологічні процедури, фізіотерапія, послуги для Вашого іміджу.

Головна мета естетичної клініки – надання пацієнтам найякіснішого рівня медичних послуг.

Унікальна клініка з широким спектром послуг

Досвідчений персонал та лікарі, сучасне обладнання, новітні технології та методики, які застосовуються при лікуванні, дозволять отримати якісний та гарантований результат вже з першого відвідування.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи