Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Кіборги. Рік потому": волонтери випустили календар із бійцями. Фото

Про це повідомив засновник Благодійного фонду допомоги Армії "Повернись живим" Віталій Дейнега на своїй сторінці у Facebook.

"Зараз ми випускаємо новий календар з тими ж хлопцями. На тих же місяцях. З різних причин ми замінили в календарі кілька людей. АЛЕ. Всі вони залишилися живими. Були контузії, лікування, нерви, але ніхто серйозно не постраждав. Багато хто з них уже повернувся до цивільного життя. Багато хто з них ходить по одних вулицях з нами і стоїть з нами в одних чергах. Звичайні українські "Кіборги", справжні герої цієї війни. Вони повернулися завдяки вашій допомозі, завдяки тепловізорам, що були придбані на ваші гроші. Без тепловізорів в аеропорту було просто нічого робити", - повідомив Дейнега.

Цьогорічні календарі надійдуть у продаж в понеділок, 28 грудня. Всі зібрані кошти з продажу підуть на допомогу новим "кіборгам" - з 14 і 59 бригад.

Нагадаю, що минулого року фонд також випустили календар з фотографіями "кіборгів". Тоді він розійшовся тисячними тиражами, не дивлячьна високу ціну. Бо люди розуміли, що ціна календаря – це ще один "кусочок" тепловізора, який врятує чиєсь життя. 

Це фото з календаря за 2015 рік

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Які гарні хлопці! Дай Боже їм щастя і здоров’я!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Які гарні хлопці! Дай Боже їм щастя і здоров’я!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Просвітлені душі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Обличчя українських воїнів випромінюють світло,життя,любов до рідної землі,еволюцію Людини..А коли дивишся на фотографії орків,то якась повна протилежність..

Вірю в те, що розумію.