Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Керівництво Росії наказало нищити будь-які докази злочинів своєї армії в Україні

Категорія:

У Маріуполі зафіксовано розміщення 13 мобільних крематоріїв для спалення тіл загиблих цивільних мешканців. У такий спосіб російський агресор намагається знищити докази злочинів своєї армії в Україні.

Як повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, мобільні крематорії рашисти почали використовувати після того, як відкрилися їхні звірства у м. Буча на Київщині та набули широкого міжнародного розголосу. Наказ приховувати злочини віддало російське керівництво.

Зараз у Маріуполі зафіксовано перебування 13 мобільних крематоріїв для здійснення зачистки вулиць від тіл загиблих цивільних мешканців. Всіх потенційних свідків звірств окупанти намагаються ідентифікувати через фільтраційні табори та знищити.

Воєнною розвідкою України неодноразово фіксувалися факти використання мобільних крематоріїв на території Чернігівської області. Роботу мобільного крематорію противника зафіксовано у м. Новоайдар Луганської області.

Також, російські збройні сили використовують мобільні крематорії для знищення тіл російських військовослужбовців з метою приховування реальної кількості своїх солдатів, які загинули в ході російської агресії проти України, та з метою відмови у виплатах сім’ям загиблих росіян.

Дії російської армії підпадають під визначення “геноцид” відповідно до Конвенції про запобігання злочину геноциду та покарання за нього та статті 6 Римського статуту міжнародного кримінального суду.

Російське керівництво й надалі намагатиметься приховувати факти військових злочинів в Україні.

Наші інтереси: 

Стежити та фіксувати злочини РФ, яка зараз цинічно бреше в усім своїх засобах масової пропаганди, перевертаючи все догори дриґом.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи