Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кенійська тітка Обами виявилася нелегалкою

Громадянка Кенії, що доводиться тіткою кандидату в президенти США Бараку Обамі, нелегально проживає в Америці. Про це повідомляє Associated Press: агентство встановило, що чотири роки тому власті відмовили Зеітуні Оньянго (Zeituni Onyango) у наданні статусу біженця.
В даний час 56-річна Оньянго, яку Обама у своїх мемуарах називав "тітонькою Зеітуні", проживає в державному житлі в Бостоні, незважаючи на той факт, що у 2004 році їй було наказано покинути країну. Яким чином їй вдалося при цьому отримати державне житло, поки що невідомо.

Дії Оньянго можуть бути класифіковані як адміністративне правопорушення. За наявними оцінками, приблизно 10 мільйонів чоловік продовжують проживати у США після того, як їм відмовили у статусі біженця і наказали виїхати.

Відомості про статус Оньянго AP отримало з двох незалежних одне від одного джерел, одне з яких - співробітник федеральних правоохоронних органів. Оприлюднена інформація доведена до відома федерального уряду. AP не вдалося знайти зв’язок між публікацією інформації та адміністрацією Джорджа Буша або штабом суперника Обами Джона Маккейна.

У зв’язку з інформацією про нелегальний статус Оньянго в Імміграційній та митній поліції США була видана незвична директива: в період до виборів 4 листопада будь-які депортаційні заходи повинні бути затверджені на високому рівні відомчого керівництва. Як вважає AP, таким чином адміністрація Буша намагається згладити політичний ефект викриття Оньянго. Інформація про нелегальний статус Оньянго стала надбанням громадськості незабаром після того, як штаб Обами підтвердив лондонській The Times, що жінка, яка живе в Бостоні - дійсно двоюрідна тітка кандидата по батьківській лінії.



В тему:

Гуд бай, Америка!

Обаманія, або Американський експеримент

Чорні лідери стурбовані через Обаму

Інтелект, раси, спадковість

Зміна етнічно-расового складу населення США загрожує ментальним розколом.

“Країна Надзвичайного Стану” Пата Бьюкенена

Мігранти дорого коштують

Вторгнення чужих буде катастрофою

Темний бік імміграції

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи