Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 20
  • Переглядів: 20

Кельтський хрест став символом нацизму

Експерти ФАРЄ ("Футбол проти расизму в Європі" - організація, що офіційно співпрацює з UEFA - ред.НО) звинуватили фанів збірної України у використання нацистської та неонацистської символіки, до якої також потрапили кельтські хрести. Інтернет спільнота, зокрема, користувачі соціальної мережі Фейсбук не сумують, а висміюють це европейське безумство. 

Фашизм в Україні не пройде! На наївне запитання: "А що, вже йде? " ФІФА , ФАРЕ та їхній фінансовий спонсор Россіюшка відповідають: "Ще як!", читаємо на сторінці Потрясающая Русофобия.

Далі - дуже цікаво і дотепно.

Ви не знаєте, що таке Кельтський хрест, запитайте у ФАРЕ! Виявляється, в 1960-х ним почали користуватися скінхеди, тому тепер це нацистський символ. Тобто, якщо завтра скінхеди виберуть як символ український тризуб або Погоню, комусь доведеться змінювати державну символіку або кидати на фіґ весь цей футбол. Так і з числом 88 обережніше. ФАРЕ пояснило нам, що в перекладі воно (число) означає " Хайль Гітлер!". Міняйте квартири, машини, телефони і дати народження, інакше до вас прийде ФАРЕ і шукатиме у Вас расизм і дискримінацію.

А  Павло Подобєд на своїй сторінці ФБ пропонує FARE проявити послідовність та заборонити збірній Бельгії використання державного прапору (він же - емблема 28-ї дивізії СС "Валлонія"), а також заборонити збірній Росії використання Андріївського та державного прапорів як символів нацистської РОА. А то виходить, що 14-та дивізія СС воювала за расизм, а 28-ма - за Євросоюз.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікаве зображення кельтського хреста.
Зауваги:
"Кельтський хрест став символом нацизма" - ...символом нацизму.
"Експерти ФАРЄ ... звинуватила" - експерти ... звинуватили.
Дякую.

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікаве зображення кельтського хреста.
Зауваги:
"Кельтський хрест став символом нацизма" - ...символом нацизму.
"Експерти ФАРЄ ... звинуватила" - експерти ... звинуватили.
Дякую.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Кельтський хрест символ сонця, в язичників і Ісуса Хреста, як Боголюдини в кельтському хрестиянстві (аріанстві). Зараз католицька церква визнає цей символ. Якщо забороняти його то забороняти повністю і в католицькій церкві у Великобританії, Ірландії, Франції, Іспанії. Так буде логічніше. Але сумніваюся, що ФІФА чи ФАРЄ підуть проти Ватикану.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.