Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кеди світових брендів в Україні від Your Way Shop

Кеди - універсальний тип взуття, яке вирізняється комфортом, зручністю та особливою популярністю серед молоді. 

Практичність та комфорт - саме такі характеристики в першу чергу асоціюються із чоловічими та жіночими кедами. Молодь обирає їх для прогулянок, занять спортом, походів, активного способу життя завдяки своїй легкості у користуванні. 

Сьогодні кеди переживають новий пік своєї популярності та стали незамінним атрибутом одягу. Офіційний реселлер світових брендів кед Your Way Shop спеціалізується на доставці та продажі оригінального взуття, яке поставляється на склади компанії пряямо зі Сполучених Штатів Америки. Кожна коробка має оригінальні наклейки та бірки від офіційного виробника, тому можна на 100% бути впевненим, що при купівлі ви отримаєте справжній товар, а не дешеву китайську підробку, яких, на жаль, сьогодні так багато на ринку.

В наявності завжди є кеди таких світових брендів як:

  • Vans
  • Converse
  • Nike
  • Native

Варто зазначити що Vans та Converse - брнди кед для справжніх поціновувачів олдскулу. Це чітко вирізняється у дизайні кед та їх типу. Зазвичай кеди цих виробників представлені у класичному стилі з базовим дизайном, успішність якого перевірена часом. 

Яскравий приклад такх кед - Vans Classic Old Skool Black\White.

Виконані у класичних ччорних та білих тонах. Матеріал - міцний замш та текстиль, біла вулканізована підошва для міцного щеплення із поверхнями. Це найбільш популярна та культова модель кед Vans на шнурівці.

Магазин налічує більше 120 видів оригінальних якісних кед. Більшість взуття завжди продається зі знижками або попадає під розпродажі, які діють в межах кількох днів. Присутні зручні фільтри по розміру, виробнику, коьору та матеріалу, що дозволяє швидко підібрати кеди з необхідними характеристиками. При замовленні двох і більше пар взуття діє безкоштовна доставка від магазину

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи