Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Канада запровадила санкції проти 114 осіб та 15 компаній РФ

Уряд Канади оголосив про запровадження санкцій проти 114 осіб та 15 компаній, причетних до анексії Криму, захоплення українських моряків та дестабілізації ситуації на сході України.

19031502.jpg

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо

Про це повідомляє прес-служба Канадського уряду.

"У координації з Європейським Союзом та Сполученими Штатами Канада сьогодні оголошує про нові санкції у відповідь на агресивні дії Росії в Чорному морі та Керченській протоці та незаконну анексію Криму Росією. Міністр закордонних справ Христя Фріланд оголошує про санкції проти 114 осіб та 15 суб'єктів, відповідно до Закону про спеціальні економічні заходи", - йдеться у повідомленні.

До списку потрапили глав правління "Газпромбанку" Андрєй Акімов, заступник міністра енергетики РФ Андрєй Черезов, соратник Путіна мільярдер Ігор Ротенберг, головнокомандувач військами національної гвардії РФ Віктор Золотов.

Крім того, під санкції потрапили державні російські оборонні компанії, такі як "Сухой", "МіГ", "Оборонлогістика".

В уряді підкреслили, що ці санкції є відповіддю на військові дії Росії проти трьох українських суден і захоплення українських моряків у Чорному морі в листопаді 2018 року та порушення міжнародного права.

Канада також внесла до санкційного списку низку осіб та організацій, відповідальних за незаконне вторгнення та продовження окупації Криму та дестабілізацію Східної України.

Після незаконної анексії Криму в 2014 році Канада внесла в санкційний список понад 300 осіб і організацій. Сьогоднішнє рішення доводить цей показник до 435. Санкції передбачають заморожування активів та заборону на співпрацю.

Нагадаємо, 15 березня Рада ЄС запровадила індивідуальні санкції проти восьми громадян Росії у зв’язку з керченською агресією.

США запровадили санкції проти шести громадян РФ і вісьмох компаній у відповідь на агресію Росії в Україні, що досі триває

Європейська правда

Наші інтереси: 

Ні в чому не підтримувати Мордор, розірвати зв’язок з дияволом.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Зашморг затягується хоча і повільно, але безперервно!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Зашморг затягується хоча і повільно, але безперервно!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!