Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ізраїль почав вакцинацію третьою дозою та змінив правила отримання «зеленого паспорта»

29 серпня в Ізраїлі почалася вакцинація третьою дозою від коронавірусу, що відкрита для всіх ізраїльтян старше 12 років, які отримали другу дозу більш як 5 місяців тому, повідомив на прес-конференції в Єрусалимі гендиректор мінохоронздоров'я Нахман Аш.

21082903.jpg

Фото: AP Photo/Tsafrir Abayov

Разом з цим міністерство змінює терміни дії «зелених паспортів», повідомляє ізраїльське видання Детали.

Починаючи з 1 жовтня, вакцинованими будуть вважатися тільки ті, у кого пройшло не більше півроку з моменту останньої вакцинації від коронавірусу (другою або третьою дозою). Захищеною людина вважається через тиждень після отримання другої або третьої дози вакцини.

У громадян залишається місяць, щоб зробити вакцинацію третьою, "бустерною" дозою вакцини та продовжити термін дії "зеленого паспорта", підкреслив керівник по боротьбі з коронавірусои Сальман Зарка.

Також в Ізраїлі введені послаблення для вакцинованих громадян, які повертаються з-за кордону. Ізраїльтяни, які вакцинувалися не більше як півроку тому, після прильоту з «помаранчевих» країн не повинні перебувати на карантині тиждень – тільки 24 години або до отримання результатів тесту на коронавірус.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що ковідовакцинація – неефективна та безглузда. Бачимо, що ті, хто купився на ковідовакцинацію, тепер будуть колотися кожні півроку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи