Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Історична еволюційна спіраль: вихід із кризи - шлях за прикладом Ісуса Хреста

Світ:

Мабуть ви не раз чули фразу: «Історія людства розвивається по спіралі». Правомірність і правдивість її ми яскраво бачимо своїми очима. Адже для людини, яка аналізує навколишні події, очевидним є факт, що наш час дуже схожий до періоду історії, коли привселюдно навчав і творив Ісус Хрестос. Що об’єднує суспільства - минуле і сучасне, між якими проміжок - дві тисячі років? Відповідь проста: криза. І в цьому ми переконаємося.

Псевдорелігійний культ Євангельських часів і сучасна інтерпретація

В часи Ісуса Хреста іудейська верхівка прибрала до рук Єрусалимський храм і зробила із нього успішний бізнес-центр. Причому успішний лише для групки людей – іудейської еліти. Натомість, як ми знаємо із Євангелія і масових зцілень Ісуса, багато людей мали проблеми із здоров’ям.

Діяльність Єрусалимського храму не мала нічого спільного із релігією. Адже слово «релігія» позначає відновлення зв’язку між божественним і людським. Натомість головною метою діяльності храму в Єрусалимі було збагачення його опікунів, при чому, за будь-яку ціну. Такі речі, як чесність чи совість навіть близько не розглядалися відповідальними за його утримання.

«У євангельські часи Єрусалимський храм був центром паломництва для людей різних вірувань. Іудейська верхівка, яка прибрала до рук цей храм, створила йому імідж релігійної унікальності, стверджуючи: очищення людини можливе лише в ньому. Це давало владу над свідомістю людей, а отже, й чималі прибутки. Наприклад, прочан зобов’язували здійснювати щедрі пожертви на святиню, причому приймали лише срібну («храмову») монету, тож люди змушені були обмінювати гроші. Обмінний курс визначався адміністрацією культової споруди, тому тут діяло чимало таких собі «пунктів обміну валюти».[1]

Особливо це проявлялося в час святкування юдейського Пейсаху. До міста стікалася маса людей, яка казково збагачувала храмову верхівку.

Що ми бачимо в наш час? Примітивне наслідування давно відомих принципів збагачення. Тільки якщо в Євангельські часи діяльність іудейських «просвітителів» була сконцентрована в межах території Іудеї, то в наш час криза охопила весь світ.

Для реалізації сучасного масштабного плану по захопленню свідомості людей було здійснено ряд заходів:

1. Створена ілюзія сильного ворога – видумана загроза нової хвороби під назвою ковід-19.

2. Фантастично швидко, мабуть, вперше в історії, створено від неї «ефективні» ліки – вакцини.

3. Культ «уколу від ковід-19» пропагується як єдино можливий вихід її подолання.

4. «Іудейська верхівка, яка прибрала до рук цей храм, створила йому імідж релігійної унікальності, стверджуючи: очищення людини можливе лише в ньому». Тепер укол потрібно робити кожні півроку або один раз в рік. В іншому випадку люди (маючи найкращий природний захист – імунітет, але забуваючи про нього) – будуть вразливі до видуманої загрози.

«В епоху Ісуса Хреста не існувало ні «єврейської», ні навіть юдейської релігії. Був культ Єгови з його різними сектами фарисеїв, саддукеїв, ессеїв та ін., які затято сперечалися одна з одною та боролися за владу над народом через синагогу. Це були не тільки секти, а й політичні партії, а найсильнішими з них були фарисеї...»

Сучасні послідовники фарисеїв, не маючи творчого начала, не прагнучи до розвитку, лише підло мавпують дії тих, кого Ісус називав «дітьми диявола» і «кодлом гадючим». Саме їх Він найбільше критикував в Добрій Новині: «Хрестос усю силу своєї критики скеровував саме проти фарисеїв. Він також картав і садукеїв, і книжників, але із Св. Писання незаперечно випливає, що саме їх (фарисеїв) Він вважав ворогами Бога і людини, а Його картаючий гнів з усією силою було скеровано головним чином проти них. Він атакував їх за те в них самих і в їхній вірі, що сучасні сіоністи оголошують голов­ними характерними особливостями евреїв, єврейства й юдаїзму. За своєю релігією Ісус Хрестос, поза всяким сумнівом, був цілковитою протилежністю й ворогом усього того, що творить правовірного єврея сьогодні і чим були правовірні фарисеї Його часу».[2]

Збагачення Єрусалимського храму відбувалося регулярно: «У храмі можна було придбати жертовних волів, овець, голубів. А в місті діяла інфраструктура для обслуговування пілігримів, пропонуючи їм житло, харчування, сувеніри, послуги і багато іншого. Тож храм діяв як успішний бізнес-центр...».[3]

Сьогодні ж збагачення еліти, що організувала весь цей маскарад, відбувається через нав’язування людям необхідності купівлі масок, здійснення плр-тестування, вживлення експериментального розчину, що містить абортовані матеріали, і видачу після цього відповідного «документу».

Як бачимо, практично нічого не змінилося. Тільки тепер за владу і можливість маніпулювати людьми борються не стільки політичні партії, а виробники так званих «коктейлів гмо». Однак головне, що залишилося без змін - в Євангельські часи всіх об’єднував культ їхнього племінного ідола, то в сучасних умовах – це культ ковід-19.

Що робити?

Істинність свого вчення Ісус доводив масовими зціленнями. На кожному кроці нам кричать, що вакцина - єдиний вихід із ситуації, що склалася (була організована!) Однак як казав Гете: «Істинні знання завжди продуктивні». Чи бачимо ми цю продуктивність? Десятки, сотні тисяч людей завдають шкоди своєму здоров’ю експериментальними розчинами, які нам подають як вакцини, а нам доносять хуцпу - що це єдиний вихід із кризи.

Розігнавши продавців із храму та назвавши цей «...«осередок святості» печерою розбійників»[4], Ісус показав нам, що ми не повинні мовчати і, опустивши голову, споглядати, як нам брешуть і заганяють в рабство. Однак тут варто звернути особливу увагу: Ісус уже був готовий реалізувати свій план – померти і воскреснути, у нього була надійна підтримка. Тому ми повинні брати із нього приклад і виступати проти супротивників Бога об’єднаними, сміливими, озброєними, світлими, із знаннями та вірою, яка здатна пересувати гори!

Енергосота Яоль
Ясновидець являється,
Долю визначає –
Людина-СоТворець крокує.
Шляхом
Навчання-Творення-Вдосконалення
Перемагаємо!
 

[1] І. Каганець «Арійський Стандарт: Технологія переходу в Простір волі». – Київ-Тернопіль: Видавництво «Мандрівець», 2014. – 576 с.

[2] І. Каганець «Пшениця без куколю: Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень. - Тернопіль: Мандрівець; Львів: Агенція релігійної інформації, 2006.

[3] І. Каганець «Арійський Стандарт: Технологія переходу в Простір волі». – Київ-Тернопіль: Видавництво «Мандрівець», 2014. – 576 с.

[4] Там же.

Наші інтереси: 

Пізнавати істину та ставати вільними!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи