Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Інтернет магазин Sun`s House – комбінація стилю та якості

Магазин чоловічого верхнього одягу SunsHouse – це інтернет-майданчик з різноманітним асортиментом високоякісних пальто та курток.

Стиль – не в моді, а в якості

«Зустрічають по одягу..» - відомий вислів, який може зіграти на Вашу користь! Магазин чоловічого верхнього одягу Suns House пропонує Вам купити високоякісні та актуальні моделі, які стануть ідеальною базою для створення Вашого унікального стилю.

Магазин чоловічого верхнього одягу Suns House бере свій початок в 1990 році, згодом, поступово розширюючи асортимент, перетворився з невеликого сімейного ательє в фірмовий магазин чоловічого верхнього одягу з повним виробничим циклом і великим асортиментом пальто, курток, бомберів, пуховиків, парок, алясок, аксесуарів і багатьох інших товарів.

Наша ціль – це створення міксу стилю, якості та комфорту

Магазин чоловічого верхнього одягу SunsHouse - це Ваш особистий помічник для формування стилю в будь-який час року і при будь-яких погодних умовах!

Серед наших основних переваг можна виділити:

  • Якість - ми використовуємо високоякісні матеріали та інноваційні технології пошиття, тому наш верхній одяг стійкий до зносу і несприятливих умов навколишнього середовища.
  • Універсальність - наші вироби підходять під будь-який тип фігури, вигідно підкреслюючи її переваги і згладжують недосконалість завдяки професійній адаптації посадки під індивідуальні особливості.
  • Різноманітність стилів, форматів і кольорової гами.
  • Для Вашого комфорту магазин чоловічого верхнього одягу Suns House пропонує Вам вибрати і купити в місті Київ фірмові моделі з приміркою до 6 одиниць, які ми доставимо до Вас додому.
  • Для мешканців інших міст ми пропонуємо швидку доставку виробів по всій Україні (відправка протягом 1-го дня після оформлення замовлення). На додаток, оплата здійснюється при отриманні виробу, що дозволить Вам оглянути і приміряти його.
  • У разі необхідності ми пропонуємо комфортний обмін / повернення виробів протягом 30 днів (при наявності об'єктивної причини).
  • Постійна розробка нових моделей і поповнення асортименту в різних стилістичних форматах - від «гострих козирків» до «bad boy». Щоб зануритися в стиль вишуканого англійського джентльмена рекомендуємо зупинити свій вибір на пальто. Для бажаючих виглядати крутіше, ніж Михайло Литвин, ми розробили цілу лінійку стильних курток.
  • Піклування про клієнтів - ми прагнемо стати кращими серед кращих, тому постійно поліпшуємо якість виробництва, освоюємо новітні технології і розширюємо асортимент, щоб кожен був задоволений і відчував себе на всі 100% у верхньому одязі з фірмового магазину SunsHouse.
  • Ми постійно на зв'язку. Виникли питання? Наші менеджери проконсультують Вас з усіх питань, які у Вас виникли, а також допоможуть з вибором моделі, кольору, розміру і з оформленням замовлення.

Магазин чоловічого верхнього одягу Suns House пропонує Вам купити ідеальну річ для створення унікального стилю. Наш одяг говорить сам за себе - акцентуючи увагу на витонченому стилі того, на кого він одягнений.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи