Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Інспектор Фреймут - Ексклюзивна інспекція у зоні АТО

У розташуванні одного з підрозділів, який бере участь у проведенні антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях, Ольга поспілкується з бійцями та дізнається про їх життя у польових умовах.

Сезон 1 Серія 14

Ольга Фреймут проведе унікальну інспекцію у країні-члені НАТО – на базі Збройних сил Німеччини у Баварії. Телеведуча вперше покаже на українському телебаченні військовий побут солдатів НАТО: їдальню, житло, форму та вміст сухих пайків. Інспектор Фреймут з'ясує, за якими стандартами живе армія міжнародного військового блоку та якого рівня організації Україна має досягти вже найближчими роками, щоб відповідати критеріям, необхідним для вступу до НАТО.

Також у програмі Ольга Фреймут відвідає Яворівський полігон – найкращий в Україні, де проходять міжнародні військові навчання та де готують бійців перед відправленням у зону АТО. Крім цього, Ольга перевірить армійські продуктові склади у Вінницькій області, де фасують сухі пайки для українських бійців.

 

Інспектор Фреймут. Військова база АТО місто КраматорськСезон 1 Серія 14

У розташуванні одного з підрозділів, який бере участь у проведенні антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях, Ольга поспілкується з бійцями та дізнається про їх життя у польових умовах.

 

Спецвипуск програми "Інспектор Фреймут" викликав надзвичайний інтерес глядачів

Інспектор АТО8
 

3 грудня в ефір каналу "1+1" вийшов спецвипуск проекту "Інспектор Фреймут" до Дня Збройних сил України.

Ольга Фреймут провела інспекцію на  базі Збройних сил Німеччини (країни-члена НАТО) і вперше показала на телебаченні військовий побут солдатів НАТО. Також Ольга відвідала найбільший український полігон, перевірила армійські продуктові склади та поспілкувалася з українськими бійцями в зоні АТО.

 Засновник фонду "Крила Фенікса" Юрій Бірюков виступив у ролі консультанта випуску й разом з Ольгою Фреймут визначив, якої реальної допомоги потребують бійці в зоні АТО.

 

Спецвипуск пройшов з такими показниками: аудиторія віком 18-54 (вся Україна) доля 11.7%, рейтинг 3.1%, за аудиторією 14-49 доля склала 11.3%, рейтинг 2.8%,  аудиторія 35-54 доля  12.9%, рейтинг 3.97%. Серед чоловіків 35-54 (вся Україна) випуск набрав 12.1%, рейтинг 3.5%, що збільшило чоловічу аудиторію цієї програми більш ніж на 100%.

Повтор спецвипуску до Дня ЗСУ дивіться вже цієї неділі 7 грудня о 13:05 на каналі "1+1".

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи