Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ініціативи Партії снайперів

Почалися досракові вибори бидлоеліти ліберастів шостого позиву. І цим все сказано. Тому Маленька партія снайперів вирішила звернутися до народу. Вже зрозуміло, що всі вони негідники. Горбатого виправить лише могила. І ми всі це знаємо. Але, якщо не зупинити цю вакханалію, вимре більша частина етносу. Тобто нас. Жінки ж просто виїдуть, експортуючи наш генофонд. Маленька партія снайперів пропонує власну літературну програму, яка може стати ефективним виходом з кризи.
Все дуже просто, і не потребує ніяких бюджетних витрат. Бюрократів всіх рівнів треба тільки добре перелякати!

1. Потрібно повернути смертну кару для державних чиновників, починаючи з голови райдержадміністрації, мерів. І аж до Президента України включно.

2. Створити народні трибунали. Районні і обласні. Членів трибуналів обирати на відкритих зборах громад. Заборонити членам будь-яких партій входити до складу трибуналів. Лише нормальні люди!

3. Почекати. Пережити істерію виборів і дерибану посад. Дати їм рік.

4. Якщо наші пропозиції не почують, зміни до законодавства не внесуть, а головне, реальний рівень життя не покращиться, розпочати відкриті засідання народних трибуналів. Розглянути діяльність керівників районів і областей. Діяльність провальна – на нари. Крали – до стінки. Публічний розстріл. Заодно, методом народного опитування проаналізувати роботу наших суддів. Туди ж!

5. Якщо новий склад Верховної Ради України не спроможеться створити нормальну коаліцію, Уряд – всіх на нари. Колективна відповідальність.

6. Робота Уряду провальна, життя народу погіршилося – на нари і до стінки. Бо крали! Ви ж слуги народу? То і служіть повноцінно! Якщо ні, вибачте!

7. Президент України не забезпечив нормальної роботи парламенту, Уряду? Життя народу погіршилося – на нари і до стінки. Ми будемо пам'ятати про Вас, читаючи підручники історії. Вічна Вам пам'ять! І нафіг!

8. Верховний народний трибунал, який розглядатиме діяльність ВРУ, Уряду і Президента, створюється з представників районних і обласних трибуналів. У відкритому режимі. За будь-яке корупційне діяння – відповідна кара.

9. Маленька партія снайперів пропонує почати обговорення цих та інших ініціатив у відкритому режимі, через всі доступні нам засоби масової інформації, Інтернет…

10. Потрібно сформувати короткий і чіткий пакет наших вимог до влади. Вірніше, ультиматум.

11. Що робити, якщо не почують?

12. Повернутися до програми Маленької партії снайперів: «Десять патронів – і в Україні буде порядок!»

Зрозуміло, що це літературний твір. Есе. Памфлет. Нарис. Повість. Роман. Телевізійна передача. Крик у космос. Розмова з собою. Просто, обридла вся ця наволоч, яка заважає нам всім нормально жити! Оці клоунські вибори. Набридла власна безсилість, яскраві промови на кухні за чаркою! Подвійна мораль. Щоденна несправедливість. Розуміння всіма всього. І рабська покірність. А вони нас зневажають! Сміються. Продовжують нас знищувати. Доводять до самогубств. Знущаються через підконтрольні телеканали.

Час розплати настав!

У Вас трохи більше року… Наш колір – бронза! Наш символ – патрон на фоні мішені!

Всім привіт! Остання ремарка. Маленька партія снайперів закликає просто бойкотувати ці вибори. Легше ж нам буде…

-------------------------------------
В тему:

Нова Угода партії снайперів

10 патронів - і в Україні буде порядок!

Мораль – засіб виживання і розвитку суспільств

Футболка Арійської Стрілецької Асоціації

Гімнастерка “Перехід-IV”

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи